17.11.19

Σύλληψη για παράνομη μεταφορά



Συνελήφθησαν εχθές 16 Νοεμβρίου βραδινές ώρες σε περιοχή της Καστοριάς, από αστυνομικούς του τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας, δύο αλλοδαποί, ηλικίας 21 και 26 ετών, για παράνομη μεταφορά τεσσάρων αλλοδαπών.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων για τον εντοπισμό ατόμων που δραστηριοποιούνται στην παράνομη διακίνηση αλλοδαπών, εντοπίστηκε από τους προαναφερόμενους αστυνομικούς σε περιοχή της Καστοριάς ΙΧΕ αυτοκίνητο με οδηγό τον 26χρονο, ο οποίος στερούνταν άδειας ικανότητας οδήγησης και συνοδηγό τον 21χρονο και σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε διαπιστώθηκε ότι μετέφεραν από κοινού παράνομα, έναντι χρηματικής αμοιβής, τέσσερις αλλοδαπούς, ηλικίας από 22 έως 24 ετών.
Κατασχέθηκαν, το ΙΧΕ αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά, το χρηματικό ποσό των 420 ευρώ, επτά κινητά τηλέφωνα και δέκα κάρτες SIM.
Προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας, ενώ οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καστοριάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ