1.3.17

Η κ. Μαρία Αντωνίου για την κ. Ολυμπία Τελιγιορίδου

«Στο σπίτι του κρεμασμένου κανείς δεν μιλάει για σχοινί. Κάποιος πρέπει να θυμίσει στην κ. Τελιγιορίδου ότι στο σπίτι του κρεμασμένου κανείς δεν μιλάει για σχοινί. Και αυτό γιατί μετά από χρόνια περιπλάνησης στο ΠαΣοΚ, ανακάλυψε ξαφνικά τον ΣυΡιζΑ  μόλις τα τελευταία χρόνια. Αν και οφείλω να της αναγνωρίσω ότι προσαρμόστηκε πολύ γρήγορα.
Έμαθε εύκολα να λέει συνεχώς ψέματα και να δουλεύει ψιλό γαζί τους συμπολίτες μας. Ετοιμάζεται να σηκώσει το χέρι της για να ψηφίσει νέα μείωση των συντάξεων και νέα μείωση του αφορολόγητου ορίου μισθωτών και συνταξιούχων και την ίδια ώρα μιλάει για ασυναρτησίες και διχασμένες προσωπικότητες. Θα ήταν στα αλήθεια αστείο αν δεν αφορούσε την μείωση των αποδοχών 1,5 εκ. περίπου μισθωτών και συνταξιούχων. Αλλά αυτό δεν φαίνεται να την απασχολεί και πολύ. Λίγη περισσότερη σεμνότητα απέναντι τουλάχιστον σε αυτούς που ετοιμάζεται να περικόψει τα εισοδήματα τους και ταυτόχρονα τους λέει κατάμουτρα ψέματα, δεν θα έβλαπτε».
n Η Μαρία Αντωνίου κατέθεσε Ερώτηση για τις παράνομες ελληνοποιήσεις αγροτικών προϊόντων. Η βουλευτής της ΝΔ επισήμανε ότι “σε μία χρονιά κατά την οποία η εγχώρια παραγωγή είναι περιορισμένη λόγω των ακραίων καιρικών συνθηκών που επικράτησαν στην περιοχή και δεν μπορεί να πωληθεί ή πωλείται σε εξευτελιστικές τιμές, την ίδια στιγμή φασόλια και μήλα από τρίτες χώρες (Αλβανία, Κίνα, Σκόπια κτλ.) εισάγονται αθρόα στην ελληνική αγορά και πωλούνται παράνομα ως ελληνικά χωρίς κανέναν απολύτως κρατικό έλεγχο».

Δημοσιεύθηκε στην ΟΔΟ στις 23 Φεβρουαρίου 2017, αρ. φύλλου 874


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ