1.12.17

Επερώτηση για το φράγμα Νεστορίου

Ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Δημήτριος Σαββόπουλος κοινοποίησε επερώτηση σχετικά με το φράγμα Νεστορίου και την μελέτη αρδευτικού. Πιο συγκεκριμένα ο κ. Σαββόπουλος αναφέρει:
Προς τον πρόεδρο του περιφερειακού συμβουλίου Περιφερειακού

Θέμα: Φράγμα Νεστορίου –Μελέτη αρδευτικού.  

Κύριε Περιφερειάρχη, Εδώ και αρκετές μέρες έχουν σταματήσει πάλι οι εργασίες του φράγματος του Νεστορίου και υπάρχει η πληροφόρηση ότι έγινε εκ νέου αίτηση για λύση της σύμβασης του έργου από πλευράς αναδόχου.

Η διαδικασία της αξιολόγησης του διαγωνισμού της μελέτης του αρδευτικού του φράγματος του Νεστορίου 4.480.000, 00 ευρώ που δημοπρατήθηκε στις 14 Ιανουαρίου του 2014 δεν συνεχίζεται από την επιτροπή διαγωνισμού παρά τις υποσχέσεις του Υπουργείου ότι σύντομα θα ολοκληρωθεί. Είναι εύλογο λοιπόν να υπάρχει μεγάλη ανησυχία στους πολίτες της Καστοριάς για το πλέον αναπτυξιακό έργο της που στην τελική του φάση θα αρδεύει 72.000 στρέμματα.

Σε ποιες ενέργειες έχετε πρόθεση να προβείτε και τι πρωτοβουλίες έχετε σκοπό να αναλάβετε ως περιφερειακή αρχή, προκειμένου να βρεθεί λύση και να ξεμπλοκάρει τόσο η διαδικασία της κατασκευής του φράγματος όσο και να ολοκληρωθεί η αξιολόγηση της μελέτης του αρδευτικού;

Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017

Σαββόπουλος Δημήτριος 
Περιφερειακός Σύμβουλος Καστοριάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ