18.7.18

Σύντομα στην ΟΔΟ




"Νερό"



[...] Κανενός το αυτί δεν ίδρωσε, με αποτέλεσμα να δημιουργείται η υπόνοια ότι επιχειρείται να συγκαλυφθούν οι όποιες ευθύνες. Είτε για την αποφυγή του πάταγου, είτε για την κάλυψη των προσωπικών ευθυνών, υπηρεσιακών (και όχι μόνο) παραγόντων.
Πίσω από την συνένοχη αυτή σιωπή, την καθυστέρηση, το μούδιασμα, που αφορά την υγεία των καταναλωτών κρύβονται συνδυασμένα οικονομικά, πολιτικά, δημοτικά συμφέροντα.

Διαβάστε στην ΟΔΟ σε λίγες ημέρες

4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος21/7/18

    Ελεύθεροι πολιορκημένοι καταντήσαμε;
    Κατά πάσαν πιθανότητα, αυτοί που ανέλαβαν την ευθύνη σοβαρών τομέων της ζωής μας, μας οδηγούν στην τρέλα! Απίστευτο αυτό που συμβαίνει!!!
    Επί μέρες έχει τεκμηριωθεί ότι εκατοντάδες συνάνθρωποι βρίσκονται σε σοβαρό κίνδυνο και οι άρχοντες κάνουν τους έξυπνους, αντί να βγουν στα χαρακώματα να δείξουν τη συμπαράστασή τους!!!
    Δυο άγνωστοι μας βουλευτές του ΚΚΕ έκαναν επερώτηση στη Βουλή για το μολυσμένο νερό του Δισπηλιού και οι δικές μας κάνουν τις "κυρίες"... Τι φοβάστε κορίτσια;
    Μη και βγούνε στη φόρα άπλυτα υποστηρικτών και ψηφοφόρων σας; Μη φταίνε (που φταίνε...) μεγαλογουναράδες που δεν πρόσεχαν τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις; Μη κακά τζιζ;;;;;;
    Οι δημαρχαίοι ξυπνήσαν κατόπιν εορτής και ο δεσπότης ταξιδεύει στον χωροχρόνο και βολεύτηκε με το θέμα της Μακεδονίας που το πιπιλάει σαν καραμέλα στα εκκλησιαστικά σάιτς και δεν κοιτάει δίπλα του που καίγεται ο τόπος;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εύγε στους Οικολόγους που απελευθέρωσαν τα Μινκ22/7/18

    "Δυο άγνωστοι μας βουλευτές του ΚΚΕ έκαναν επερώτηση στη Βουλή για το μολυσμένο νερό του Δισπηλιού και οι δικές μας κάνουν τις "κυρίες"... Τι φοβάστε κορίτσια; "
    Τα κορίτσια φοβούνται τις ψήφους! Και δεν ενδιαφέρονται για την υγεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος22/7/18

    Μπορεί στη Χημεία να μην έχουμε τρομερές γνώσεις, για να καταλάβουμε τι σημαίνει τριτετραχλωροτέτοιο... αλλά από Βιολογία κάτι ξέρουμε για τα χρωμοσώματα.
    Όταν λοιπόν διαβάζουμε ότι το συγκεκριμένο μπορεί να αλλοιώσει τα χρωμοσώματα και από την άλλη βλέπουμε την ανευθυνότητα και την αναισθησία αυτών που πρέπει σε κάθε περίπτωση να προλαβαίνουν αντί να θεραπεύουν, πώς να μη τρελαθούμε;
    Ας σοβαρευτούν οι αρμόδιοι και ας πληρώσουν οι υπεύθυνοι του Καστοριανού Τσέρνομπιλ, γιατί έτσι και γεννηθούν παιδιά με γενετικές ανωμαλίες, θα τους πάρουμε και τα σώβρακα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ