26.6.20

Έντεκα τα θετικά κρούσματα στην ΚαστοριάΣε συναγερμό βρίσκεται η Καστοριά μετά την συνεχή αύξηση των κρουσμάτων σε ασθενείς με Covid -19. Μετά την 44χρονη και τα άτομα του συγγενικού της περιβάλλοντος διαγνώστηκαν άλλοι έξι ακόμα θετικοί στον ιό, καλά στην κατάστασή τους με βαρύ όμως ιικό φορτίο, γεγονός που ανησυχεί ιδιαίτερα για ακόμη μεγαλύτερη εξάπλωση του ιού.

Δεν είναι μάλιστα όλα τα περιστατικά σχετιζόμενα μεταξύ τους, υπάρχουν και μεμονωμένες περιπτώσεις που διαγνώστηκαν θετικοί από προεγχειρητικό έλεγχο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του prlogos μετά και την κατάσταση στην Καστοριά , δόθηκε εντολή από τη διοίκηση του Νοσοκομείου της Κοζάνης για αυξημένη ετοιμότητα. Δεν υπάρχουν μεν κρούσματα στο Μαμάτσειο, αλλά η τήρηση των μέτρων επανέρχεται εκ νέου στο προσκήνιο για να υπάρχουν δυνατότητες νοσηλείας όσων έχουν ανάγκη.

Αναμένεται η εξέταση πολλών ακόμα δειγμάτων από την Καστοριά και δεν είναι καθόλου απίθανο να ανέβει ο αριθμός τους.

Ιωάννα Παπαδημητρίου

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος27/6/20

    Η περιοχή της Καστοριάς,πρέπει να απομονωθεί καθότι οι κάτοικοί της ( Όχι όλοι ασφαλώς...) πάσχουν από απειθαρχία και ηλιθιότητα.
    Μέχρι να εκλείψει ο υιός ή να βάλουν μυαλό οι βλάκες.....
    Μου θέλουν και τουρισμό μετά τα ταγάρια......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ