28.6.20

Επίσκεψη ΑΔΕΔΥ Καστοριάς στο Νοσοκομείο

Στις 23 Ιουνίου το νομαρχιακό τμήμα ΑΔΕΔΥ – Νομού Καστοριάς επισκέφθηκε τον διοικητή του Νοσοκομείου Καστοριάς, παρουσία και του προέδρου ΔΣ των εργαζομένων του, όπου συζητήθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο τομέας της υγείας και τα οποία εστιάζονται κυρίως σε έλλειψη ειδικοτήτων μόνιμου ιατρικού και λοιπού προσωπικού - αλλά και την αναγκαιότητα αύξησης της κρατικής χρηματοδότησης προς τα Νοσοκομεία.
Η συνάντηση με τους εργαζόμενους και τον διοικητή του Νοσοκομείου κ. Γρηγόριο Χάτσιο υπήρξε χρήσιμη και ενημερωτική. Συζητήθηκαν ακόμη γενικότερα και ειδικότερα προβλήματα πού απασχολούν τους εργαζόμενους του Νοσοκομείου.
Το νομαρχιακό τμήμα ΑΔΕΔΥ Καστοριάς σε σχετικό δελτίο που εξέδωσε αναφέρει μεταξύ άλλων ότι «Το Νοσοκομείο Καστοριάς βασιζόμενο στο έμψυχο δυναμικό του ανταποκρίθηκε αποτελεσματικά μέχρι τώρα στις απαιτήσεις της πανδημίας πού έχει χτυπήσει το νομό μας και σήμερα για ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα δεν υπάρχει κανένα επιβεβαιωμένο κρούσμα της νόσου Covid-19. Για το λόγο αυτό αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στο ιατρικό, νοσηλευτικό, διοικητικό και λοιπό προσωπικό. Η προστασία της ανθρώπινης ζωής και του Δημόσιου Συστήματος Υγείας αποτελεί θεμέλιο των προσπαθειών και του κοινού αγώνα όλων μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ