26.6.20

Αστυνομικό δελτίο



■ Συνελήφθη χθες (25-06-2020) το πρωί, σε δασική περιοχή της Καστοριάς, ύστερα από οργανωμένη επιχείρηση αστυνομικών, του τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Νεστορίου και του αστυνομικού τμήματος Νεστορίου Καστοριάς 28χρονος αλλοδαπός, για παράβαση δασικής νομοθεσίας.
Συγκεκριμένα, αστυνομικοί εντόπισαν σε ορεινή δασική περιοχή της Καστοριάς, κοντά στην ελληνοαλβανική μεθόριο τον 28χρονο, να έχει εισέλθει παράνομα στη χώρα και να μεταφέρει με 3 ημίονους, ξυλεία δρυός 1 κυβικού μέτρου, η οποία είχε υλοτομηθεί από δημόσια δασική έκταση, χωρίς άδεια της αρμόδιας δασικής υπηρεσίας, ενώ στην κατοχή του βρέθηκε και ένα τσεκούρι. Κατασχέθηκαν η ανωτέρω ποσότητα ξυλείας, 3 ημίονοι και 1 τσεκούρι, ενώ επιπρόσθετα επιβλήθηκε στον 28χρονο διοικητικό πρόστιμο για παραβίαση των μέτρων πρόληψης της διάδοσης του κορονοϊού.

■ Συνελήφθη στις 23-06-2020 το απόγευμα στην Καστοριά, από αστυνομικούς του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς, 51χρονος ημεδαπός, διότι σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 17,9 γραμμαρίων.

■ Συνελήφθη στις 23-06-2020 το πρωί, σε περιοχή της Καστοριάς, από αστυνομικούς του τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας Καστοριάς, 15χρονος αλλοδαπός, για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών. Συγκεκριμένα, εντοπίστηκε, ΙΧΕ αυτοκίνητο με οδηγό τον ανωτέρω, ο οποίος στερούνταν άδειας ικανότητας οδήγησης και σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, διαπιστώθηκε ότι μετέφερε παράνομα, έναντι χρηματικής αμοιβής, επτά αλλοδαπούς, ηλικίας από 20 έως 33 χρόνων, καθώς και έναν συνοδευόμενο από αυτούς ανήλικο. Συνολικά κατασχέθηκαν το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, 9 κινητά τηλέφωνα, 7 κάρτες sim και το χρηματικό ποσό 1035 ευρώ.

■ Συνελήφθη στις 23-06-2020 το μεσημέρι, σε περιοχή της Καστοριάς, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς, σε συνεργασία με αστυνομικούς του τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κορεστίων, 56χρονος αλλοδαπός, για παράνομη μεταφορά αλλοδαπού. Συγκεκριμένα, εντοπίστηκε ΙΧΕ αυτοκίνητο με οδηγό τον 56χρονο και σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, διαπιστώθηκε ότι μετέφερε παράνομα, έναντι χρηματικής αμοιβής, έναν 48χρονο αλλοδαπό. Συνολικά κατασχέθηκαν το ανωτέρω ΙΧΕ αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά, χρηματικό ποσό 3.340 ευρώ, τρία κινητά τηλέφωνα και κάρτες sim.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ