13.6.20

Ίδρυση εσπερινού επαγγελματικού λυκείου

Ανακοίνωση της ΔΕΕΠ Νέας Δημοκρατίας Καστοριάς:

Με ιδιαίτερη χαρά σας ενημερώνουμε ότι υπογράφτηκε από την Υφυπουργό Παιδείας & Θρησκευμάτων κ. Ζαχαράκη Σοφία, η απόφαση για την Ίδρυση Εσπερινού Επαγγελματικού Λυκείου στην πόλη της Καστοριάς.
Μια εκπαιδευτική δομή η οποία απουσίαζε από την περιοχή μας και μπορεί να προσφέρει πολλά στην Επαγγελματική Εκπαίδευση. Ένα σχολείο που έρχεται να καλύψει τις ανάγκες πολλών συμπολιτών μας που επιθυμούσαν να φοιτήσουν και να αποκτήσουν ενός τίτλου σπουδών μέσω ενός Δημόσιου Εσπερινού Επαγγελματικού Λυκείου.
Στην διαδρομή αυτή, αποδείξαμε ότι όταν ο στόχος είναι κοινός θα πρέπει να είναι κοινή και η προσπάθεια. Με τη συνεργασία και τις προσπάθειες όλων μας καταφέραμε να υλοποιήσουμε τον στόχο μας.
Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, καθώς και η ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας, με συντονισμένες προσπάθειες, μεθοδικότητα και συνέπεια αποδεικνύουν καθημερινά ότι αφουγκράζονται την κοινωνία, γνωρίζουν, μπορούν και θέλουν να δώσουν λύσεις σε προβλήματα του παρελθόντος και όραμα για το μέλλον.

Ο πρόεδρος 
Βασίλειος Βελλίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ