26.6.20

Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας: Αναφορά για covid-19




Παρασκευή, 26 Ιουνίου 2020

Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας δίνει στη δημοσιότητα αναλυτικά την εξέλιξη των κρουσμάτων κορωνοϊού. Η εικόνα ως προς τα κρούσματα και τα ύποπτα κρούσματα για κορωνοϊό στην Δυτική Μακεδονία σήμερα (Παρασκευή, 26 Ιουνίου 2020) στα νοσοκομεία της Περιφέρειας έχει ως εξής:

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
Το Νοσοκομείο έκανε έντεκα (11) νέες δειγματοληψίες. Από προηγούμενες δειγματοληψίες προέκυψαν επτά (7) θετικά αποτελέσματα, εκ των οποίων ένα (1) είναι στα πλαίσια προεγχειρητικού ελέγχου. Οι ασθενείς τέθηκαν σε κατ΄ οίκον περιορισμό. Συνολικά νοσηλεύονται τέσσερις (4) ασθενείς με ύποπτα συμπτώματα Covid-19 σε αναμονή αποτελεσμάτων.

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ "ΜΑΜΑΤΣΕΙΟ¨
Το Νοσοκομείο έκανε είκοσι τρεις (23) νέες δειγματοληψίες. Τα αποτελέσματα για έντεκα (11) από αυτές έχουν βγει ήδη και είναι αρνητικά, ενώ για τις υπόλοιπες αναμένονται. Συνολικά νοσηλεύονται τέσσερις (4) ασθενείς, εκ των οποίων ένας (1) είναι αρνητικός, και τρεις (3) με ύποπτα συμπτώματα Covid-19 σε αναμονή αποτελεσμάτων. Παραμένει σε κατ΄ οίκον περιορισμό ένας (1) ασθενής, του οποίου το δείγμα αρχικά επιβεβαιώθηκε ως θετικό. Σε νεότερη δειγματοληψία βρέθηκε αρνητικός αλλά παραμένει σε κατ’ οίκον περιορισμό μέχρι τη λήψη νέου δείγματος που θα πραγματοποιηθεί τις επόμενες μέρες. Από προηγούμενες δειγματοληψίες προέκυψαν εννέα (9) αρνητικά αποτελέσματα.

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ "ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟ¨
Το Νοσοκομείο έκανε συνολικά έξι (6) νέες δειγματοληψίες, εκ των οποίων οι δύο (2) είναι στα πλαίσια προεγχειρητικού ελέγχου. Νοσηλεύονται δύο (2) ασθενείς σε απλές κλίνες, εκ των οποίων ένας (1) είναι αρνητικός και ένας (1) με ύποπτα συμπτώματα Covid--19 σε αναμονή αποτελεσμάτων. Στη ΜΕΘ νοσηλεύεται ένας (1) ασθενής με ύποπτα συμπτώματα Covid--19, εν αναμονή του αποτελέσματος του δεύτερου δείγματος του. Τρεις (3) ασθενείς, είναι σε κατ΄ οίκον περιορισμό ως ύποπτα κρούσματα, εν αναμονή των αποτελεσμάτων τους. Από προηγούμενες δειγματοληψίες προέκυψαν έξι (6) αρνητικά αποτελέσματα.

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ¨ΕΛΕΝΗ Θ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ¨
Το Νοσοκομείο έκανε επτά (7) νέες δειγματοληψίες, εκ των οποίων οι έξι (6) είναι στα πλαίσια προεγχειρητικού ελέγχου. Νοσηλεύεται ένας (1) ασθενής με ύποπτα συμπτώματα Covid--19.
Από προηγούμενες δειγματοληψίες προέκυψαν πέντε (5) αρνητικά αποτελέσματα.

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΡΕΒΕΝΩΝ
Το Νοσοκομείο έκανε έξι (6) νέες δειγματοληψίες, εκ των οποίων οι τρεις (3) είναι στα πλαίσια προεγχειρητικού ελέγχου. Νοσηλεύονται τρεις (3) ασθενείς με ύποπτα συμπτώματα Covid--19. Τρεις (3) ασθενείς βρίσκονται σε κατ΄ οίκον περιορισμό, αναμένοντας τα αποτελέσματα των δειγμάτων τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ