12.6.20

Αιθεροβάμων αντίληψη


Λίμνη της Καστοριάς - Lake of Kastoria

[...] Είναι ένδειξη ότι επικρατεί η αιθεροβάμων αντίληψη πώς η Καστοριά είναι τουριστικός προορισμός, ένα μαργαριτάρι επί της Ελλάδος και της Γης, ένα «state of mind» και είναι ζήτημα χρόνου να ξαναγίνει όπως ειπώθηκε «και πάλι τοπ παγκόσμιος τουριστικός προορισμός», και συνεπώς δεν χρειάζεται να καταβληθεί καμμιά προσπάθεια, κανένα άλλο έργο, καμμιά άλλη αναπτυξιακή δράση. Τόσο εκ μέρους των εκλεγμένων της τοπικής αυτοδιοίκησης και ιδιαίτερα του Δήμου Καστοριάς, που προωθεί αυτόν τον επουράνιο μεγαλοϊδεατισμό και τον έχει αναγάγει σε κυρίαρχη ιδεολογία. 

Αιθεροβάμων αντίληψη
παθογένεια του μαζικού ναρκισσισμού

ΟΔΟΣ 11.6.2020 | 1034



Φωτογραφία: Το φετινό σλόγκαν για τον ελληνικό τουρισμό [σχετικά "εδώ"] και η λίμνη της Καστοριάς στην νότια παραλία της πόλης, την οποία εξακολουθούν να εμπλουτίζουν αστικά λύματα, από όσους δεν συνδέονται στο (πανάκριβο) δίκτυο αποχέτευσης της ΔΕΥΑΚ.


2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος13/6/20

    Με αφορμή το κοσμητικό επίθετο, 'επουράνιο μεγαλοιδεατισμό' δεν μπορώ να αντισταθώ στον πειρασμό να μην προσθέσω ότι τα χερουβίμ και σεραφείμ, δεν λειτουργούν επικουρικά και προς υποβοήθησιν τονώσεως του τοπικού τουρισμού μόνο αλλά και υπέρ της μαθητιώσης νεολαίας.
    Γι’ αυτό άλλωστε και ο Άγιος Καστοριάς έδωσε εντολή για την τέλεση ακολουθίας και κατανυκτικής αγρυπνίας σε δύο ιερούς ναούς της Καστοριάς υπέρ της φώτισης των εξεταζόμενων μαθητών στις πανελλήνιες εξετάσεις...!!!
    Όχι κυρία μου δεν είμαστε στην βαθιά θεοκρατική Περσία των μουλάδων και της αγαστής 'φροντίδας' του Χομεινί. Εδώ είναι Βαλκάνια δεν είναι παίξε γέλασε.....
    Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες που θέλουν ανώτατους τοπικούς εκλεγμένους παράγοντες να παρίστατο και να κρατούν τα εξαπτέρυγα και τα θυμιατά κρίνονται ώς αναληθείς..
    Εδώ Καστοριστάν, εδώ Καστοριστάν, μια πόλη μακρινή που μπορεί να βρίσκεται ΠΟΛΥ κοντά μας!!!

    Έρρωσθε φωτισμένοι και αφώτιστοι

    Δημήτριος Αγιασοφίτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος14/6/20

    Νομίζουν πως κόβοντας χόρτα (αυτονόητο) και αδειάζοντας κάδους σκουπιδιών (αυτονόητο) έρχεται η ανάπτυξη στον τόπο. Στο κάτω κάτω ο ίδιος Αντιδήμαρχος είναι, ας τα έκανε και πέρσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ