21.1.19

Σύλλογος Καστοριανών Αττικής

Σύλλογος Καστοριανών Αττικής "Ο Άγιος Μηνάς"
τηλ. 210-7511589 & 210-9736657, e-mail: agiosminassk@gmail.com

Αγαπητές συμπατριώτισσες, αγαπητοί συμπατριώτες,
Το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου μας σας εύχεται ολόψυχα χρόνια πολλά και η γέννηση του Θεανθρώπου να φέρει σε όλους μας αγάπη, χαρά, ειρήνη και λύση στα προβλήματα που βιώνει καθημερινά η πατρίδα μας. Στην σημερινή εποχή της κρίσης και της αποξένωσης είναι λίγες οι ευκαιρίες για να συναντηθούμε, να μιλήσουμε και να θυμηθούμε τα χρόνια που ζήσαμε στην Καστοριά, να τραγουδήσουμε και να χορέψουμε τους σκοπούς της Καστοριάς μας!
Για αυτόν τον σκοπό και για την περαιτέρω σύσφιγξη των δεσμών και των κοινωνικών σχέσεων όχι μόνο των μελών του συλλόγου μας αλλά και όλων των Καστοριανών της Αθήνας, σας προσκαλούμε και σας περιμένουμε στην κοπή της βασιλόπιτας και στον ετήσιο χορό του Συλλόγου μας, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019 στις 6:00 μμ σε αίθουσα του ξενοδοχείου «Hotel Amalia» (Αμαλίας 10 στην πλατεία Συντάγματος) όπου θα διασκεδάσουμε με μουσική και χορό!
Η τιμή της συμμετοχής καθορίστηκε φέτος στα 23 € κατ’ άτομο και περιλαμβάνει πλήρες φαγητό (πλούσιος μπουφές), κρασί, αναψυκτικά και μουσική. Για την συμμετοχή σας στην εκδήλωση παρακαλούμε να δηλώσετε μέχρι την 23η Ιανουαρίου στο τηλέφωνο 2107511589. Με πατριωτικούς χαιρετισμούς 

Η Πρόεδρος 
Τζίνα Αποστολίδου

Η Γεν. Γραμματέας
Νώτα Ζουπανιώτη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ