22.1.19

Επιδείνωση καιρού



Επιδείνωση του καιρού αναμένεται από αύριο Τετάρτη 23.1.19 από τα δυτικά με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και τις καταιγίδες που πιθανώς θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και θυελλώδεις νότιους άνεμους που η ένταση τους θα φθάνει τα 8 μποφόρ. Στα ορεινά και ημιορεινά της Δυτικής Μακεδονίας και της Ηπείρου, θα σημειωθούν πρόσκαιρα πυκνές χιονοπτώσεις.

Σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία θα επηρεαστούν: Τα νησιά του Ιονίου, η Ήπειρος, η δυτική Στέρεα, σταδιακά η δυτική Πελοπόννησος και από τις απογευματινές ώρες τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και κατά τη διάρκεια της νύχτας η υπόλοιπη Πελοπόννησος, η Κεντρική και Ανατολική Μακεδονία, η Θράκη και τα Δωδεκάνησα. Στη δυτική Ελλάδα τη νύχτα τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν.

Την Πέμπτη 24.1.19
Τις πρωινές ώρες η κεντρική και ανατολική Μακεδονία, η Θράκη και μέχρι το μεσημέρι τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Εκ νέου από τις απογευματινές ώρες τα νησιά του Ιονίου, η Ήπειρος και η Δυτική Στέρεα (κυρίως στα παραθαλάσσια), καθώς και η δυτική και νοτιά Πελοπόννησος.

Την Παρασκευή 25.1.19
Αρχικά η δυτική Ελλάδα, με βαθμιαία επέκταση στην ανατολική χώρα. Χιονοπτώσεις πρόσκαιρα πυκνές, θα σημειωθούν στα ορεινά και ημιορεινά της Ηπείρου και της Δυτικής Μακεδονίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ