12.1.19

Απόψε στις 19:55




Απ' ευθείας από την Νέα Υόρκη 

στο ΤΕΙ Καστοριάς στις 19:55



Το βραβευμένο πρόγραμμα “The Met: Live in HD” ξεκινά τις μεταδόσεις του 2019 με την ζωντανή μετάδοση της σπάνιας όπερας του Francesco Cilea «Αντριάνα Λεκουβρέρ», απόψε Σάββατο 12 Ιανουαρίου στις 19:55*.

Η κορυφαία Anna Netrebko εμφανίζεται για πρώτη φορά στη Met στον ρόλο της Αδριανής Λεκουβρέρ, της μεγάλης γαλλίδας ηθοποιού του 18ου αιώνα. Ο Piotr Beczała στον ρόλο του αγαπημένου της, του ήρωα πολέμου Μαουρίτσιο.
Ο Gianandrea Noseda διευθύνει την τραγωδία του Cilea σε σκηνοθεσία του Sir David McVicar, ο οποίος σε αυτή την νέα παραγωγή της Met τοποθετεί ιδιοφυώς μέρος της δράσης να εκτυλίσσεται σε μια αναπαράσταση ενός θεάτρου Μπαρόκ. Η διανομή ρόλων περιλαμβάνει την ανεπανάληπτη μέτζο σοπράνο Anita Rachvelishvili ως πριγκίπισσα της Μπουγιόν, αντίζηλο της Αδριανής για την καρδιά του Μαουρίτσιο. Το μοναδικό δίδυμο Netrebko - Rachvelishvili ξανασμίγει στην σκηνή της Met, μετά την ανεπανάληπτη ερμηνεία τους στους πρωταγωνιστικούς ρόλους της Aida & Amneris τον Οκτώβριο που μας πέρασε, στην πρεμιέρα του φετινού προγράμματος “The Met: Live in HD”. Το καστ συμπληρώνεται από τον Ambrogio Maestri ως Μισονέ, πιστό φίλο της Αντριάνα, και τον Carlo Bosi στον ρόλο του διπρόσωπου Αββά.


(*) Έχει προγραμματιστεί ήδη η θέρμανση της αίθουσας του αμφιθεάτρου του ΤΕΙ Καστοριάς καθ’ όλη την διάρκεια της παράστασης.

Σχετικά:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ