14.1.19

Η Ryanair διακόπτει τις πτήσεις Θεσσαλονίκη-Αθήνα

Την απόφασή της να διακόψει τις πτήσεις Θεσσαλονίκη-Αθήνα και αντίστροφα γνωστοποίησε η Ryanair, μέσω της σελίδας της εταιρείας στο facebook. Όπως υπογραμμίζει η εταιρεία «η τελευταία πτήση θα πραγματοποιηθεί από την Θεσσαλονίκη προς την Αθήνα την 31η Μαρτίου 2019 με ώρα αναχώρησης 20:05 και αριθμό πτήσης FR8969».
Ενημερώνουμε το επιβατικό κοινό, πως από την 1η Απριλίου 2019 διακόπτεται η σύνδεση Θεσσαλονίκη-Αθήνα και αντίστροφα. Η τελευταία πτήση θα πραγματοποιηθεί από την Θεσσαλονίκη προς την Αθήνα την 31η Μαρτίου 2019 με ώρα αναχώρησης 20:05 και αριθμό πτήσης FR8969. Η πώληση των εισιτηρίων έχει διακοπεί για τις πτήσεις μετά την 31η Μαρτίου. Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε.
Ενημερώνουμε το επιβατικό κοινό πως η διακοπή της προαναφερόμενης σύνδεσης δεν σχετίζεται με τα γεγονότα που έλαβαν μέρος στη Τιμισοάρα. Η απόφαση έχει ληφθεί από το καλοκαίρι. Σας ευχαριστούμε. 
Η Ryanair θα αυξήσει το πτητικό της πρόγραμμα στο εξωτερικό κατά 10%. Αναμένονται έως και 330 πτήσεις εβδομαδιαίως από και προς την Ελλάδα.
 Η εταιρεία θα διατηρήσει για τη θερινή περίοδο το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη - Χανιά. 
Για Θεσσαλονίκη, το καλοκαιρινό πρόγραμμα της Ryanair για το 2019, περιλαμβάνει 32 δρομολόγια στο σύνολο για τη Θεσσαλονίκη, με 6 νέα δρομολόγια προς το Τελ Αβίβ, το Δουβλίνο, την Μάλτα, το Μάντσεστερ και την Λαπεενράντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ