22.9.19

ΟΔΟΣ: Η ΔΕΥΑ Καστοριάς

ODOS efimerida tis Kastorias
ΟΔΟΣ 27.6.2019 | 992


ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ Δευτέρα (24 Ιουνίου), με μια πρωτοφανή και πρωτάκουστη, ανακοίνωσή της ["εδώ"], η ΔΕΥΑ Καστοριάς, ούτε ένα μήνα μετά τις εκλογές της 26ης Μαΐου 2019 επιχειρεί κάτι (το) αδιανόητο.

ΕΤΣΙ, ο τομέας τύπου και ενημέρωσης της ΔΕΥΑ Καστοριάς, διαβάζοντας (από την μια πλευρά) τα… μερομήνια ή τέλος πάντων επιδοθείς σε χειρομαντεία, σε παρακολούθηση των πλανητών, μελέτη των οιωνών και των προφητειών, των άστρων και ωροσκόπων…

Η ΔΕΥΑ Καστοριάς, προβλέπει μετά βεβαιότητας διαγγέλματος, ότι δεν βρισκόμαστε απλά εν όψει της καλοκαιρινής περιόδου, αλλά και αντιμέτωποι «των φαινομένων ανομβρίας και έλλειψης νερού που θα παρατηρηθούν».

ΚΑΛΧΑΣ η ΔΕΥΑ Καστοριάς.

ΚΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ έφθανε η «μαντεψιά», η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Καστοριάς, που οι υπηρεσίες της αμείβονται πανάκριβα απ’ όσους εξοφλούν τους λογαριασμούς τους ανελλιπώς (και αποτελούν… χορηγούς μεγαλο-οφειλετών που δεν τολμούν να ακουμπήσουν)...

ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ανακοίνωση, τύπου στρατιωτικού νόμου ή καταστάσεως πολιορκίας ή σχεδίου Ξενοκράτης (ή απλά της ΕΡΤ για τους αμετανόητους Σαμαροβενιζελικούς), και ανάλογο ύφος, προειδοποιεί το κοινό της και τον λαό της, ότι «στο αμέσως προσεχές διάστημα θα πραγματοποιήσει εκτεταμένους ελέγχους στο δίκτυο ύδρευσης και στις περιπτώσεις που διαπιστωθεί αλόγιστη χρήση του νερού θα προβεί σε διακοπές»

ΝΑΙ ΚΑΛΑ διαβάσατε: Διακοπές.

ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΝΟΕΙ διακοπές στις Σεϋχέλλες, καλοκαιρινές διακοπές, ή "διακοπές για πάντα", ούτε διακοπές στους κακοπληρωτές και καταχραστές, αλλά διακοπές νερού κατά την κρίσιν της.

ΘΑ ΓΥΡΝΑΕΙ στους δρόμους το καλώς εξοπλισμένο συνεργείο με επανδρωμένα οχήματα, με το σπαταλόμετρο νέας τεχνολογίας που φαίνεται ότι διαθέτει, για να επιβάλλει την οικονομία, τον νόμο και την τάξιν εις τους παραβάτας.

ΤΟΥΣ ΙΟΥΛΙΑΝΟΥΣ αλλά και τους Αυγουστείς.

ΕΙΣ ΟΣΟΥΣ τέλος πάντων ασώτως –κατά την δαιμόνια ΔΕΥΑ Καστοριάς– σπαταλούν σαν σε οργιαστική ακολασία το πολύτιμον ύδωρ.

ΟΠΟΥ ΤΟ ΥΔΩΡ θα ρέει άφθονον και θα ευφραίνει καρδίας ανθρώπων, θα ποτίζει γλάστρας με βασιλικούς, και αβασίλευτους.

ΟΠΟΥ δεν θα πίπτει ο λόγος της ΔΕΥΑΚ, θα πίπτει η ράβδος.

ΝΕΡΟ με το δελτίο ίσως να είναι το επόμενο βήμα.

ΤΟ ΜΕΘΕΠΟΜΕΝΟ ίσως και η σύλληψη.

ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΕΤΑΙ το χιούμορ στην παρουσίαση και τον αρχικό σχολιασμό της είδησης-βόμβα, όχι επειδή το θέμα δεν είναι από μόνο του σοβαρό.

ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ βέβαια σοβαρό επειδή δεν υπάρχει η παραμικρή περίπτωση να δύναται η ΔΕΥΑ Καστοριάς να πραγματοποιήσει ελέγχους και απειλές, που είναι απολύτως παράλογες και παράνομες.

ΑΛΛΑ ΔΙΟΤΙ εκεί - στον τομέα ενημέρωσης ή οπουδήποτε τέλος πάντων της επιχείρησης στην Μεσοποταμία- υπάρχουν φωτεινοί εμπνευστές μιας τέτοιας ιδέας.

ΟΙ ΤΡΟΪΚΑΝΟΙ ξανάρχονται ως "Δεϋακιανοί".

ΕΝΑΝ ΜΗΝΑ μετά την επανεκλογή του προέδρου της και (πολύ) καλώς αμειβόμενου για να ευρίσκει τας λύσεις κ. Στέλιου Φουλιρά ως δημοτικού συμβούλου υπό τον νέο δήμαρχο κ. Ιωάννη Κορεντσίδη, και μετά τις προεκλογικές θωπείες, ήρθε η «ώρα για δουλειά» και περάσαμε στην απειλή.

ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ο ίδιος που παρουσιάστηκε στην Εισαγγελία Καστοριάς με τα στοιχεία για την πηγή "Μπουσμπουνάρι" σε σχέση με την δηλητηρίαση του υδροφόρου ορίζοντα από τα τριχλωρο-τετραχλωρο-αιθυλενίων των βυρσοδεψείων.

ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ο ίδιος ο νέος και επόμενος δήμαρχος, που πραγματοποίησε εθιμοτυπική επίσκεψη στον κ. Εισαγγελέα με δελτίο τύπου (και φωτογραφία-κολάζ) ["εδώ"], χωρίς να ερωτήσει (;) για την πορεία της ποινικής και ουσιαστικής έρευνας, και χωρίς να ανακοινώσει οτιδήποτε σχετικό στους καταναλωτές.

ΚΙ ΑΣ ΕΓΕΙΡΕΤΑΙ απλά η υποψία ότι οι απειλές εκτοξεύονται επειδή έχει αποκλειστεί η επικουρική πηγή στο "Μπουσμπουνάρι" από το δίκτυο της πόλης της Καστοριάς.

ΟΛΑ ΑΥΤΑ μέχρι να βρεθεί κανείς οξύθυμος και να αναζητήσει ευθύνες σε βάρος του τομέα, αν υπάρχουν, για το στρατιωτικού τύπου διάγγελμα και τις απειλές κατά των καταναλωτών.

ΑΠΟ ΜΙΑ καταχρεωμένη, πανάκριβη και χρυσοπληρωμένη σε αμοιβές, μισθούς και αποζημιώσεις Δημοτική Επιχείρηση.

ΠΟΥ ΚΟΥΝΑ το δάκτυλο και μάλιστα απειλητικά, αντί να παρέχει εξηγήσεις και να προβαίνει σε βελτιώσεις.

ΣΕ ΛΙΓΟ θα απειλούν ως σπατάλη αλόγιστη και τον κρύο ιδρώτα. Για όποιον δεν συμμορφώνεται προς τας υποδείξεις.



Δημοσιεύθηκε στην ΟΔΟ στις 27 Ιουνίου 2019, αρ. φύλλου 992

Επιλογή σχετικών αναρτήσεων:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ