30.6.17

Είπαν:

Βγηκανε παλι οι μαιντανοι του FACEBOOK να πουνε την γνωμη τους και να προσφερουν τις υπηρεσιες τους στην κοινωνια της Καστοριας,να σχολιασουν τι δεν εγινε σωστα και να κρινουν εμας τους "ανευθυνο-υπευθυνους", τους "ανεπαρκεις" με τα "κλειστα μυαλα"!!!
Κανουν κακοπιστη κριτικη του πληκτρολογιου και ενιοτε " επιβεβαιωνονται",αυτοι που η πιο δυσκολη αποφαση που θα παρουν ειναι αν θα πανε για καφε στην βορεια η στην νοτια παραλια και αν θα βγουνε το βραδυ για ποτο στον [......] η στο [......] (*) !!! Σκεφτεσαι πως δεν αξιζει να γινεσαι ερμαιο του καθενος και να ακους τα μυρια οσα απο ανθρωπους που δεν εχουν ιδεα τι γινετε εξω απο το σπιτι τους. Ειναι ομως και αυτοι οι ανθρωποι που γνωριζουν,οι συνεργατες σου που παλευουν μαζι σου και εισαι υποχρεωμενος να μεινεις μαζι τους ως το τελος...
Δημήτριος Στυλιάδης
Δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος της α/βάθμιας σχολικής επιτροπής του δήμου Καστοριάς. 

Το κείμενο (αυτούσιο) αναρτήθηκε σε πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης στο ίντερνετ, στα πλαίσια προφανώς του… δημοσίου διαλόγου του Δήμου Καστοριάς. 

(*) αναφέρει δύο κέντρα διασκέδασης

Δημοσιεύθηκε στην ΟΔΟ στις 19 Ιανουαρίου 2017, αρ. φύλλου 869

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ