2.6.17

«Μαζί σου»

Ο σύλλογος Γονέων Παιδιών & Ενηλίκων με Νεοπλασματική Ασθένεια & Φίλων Αυτών «Μαζί σου» απευθύνει ανοικτή πρόσκληση σε όλους τους φορείς, συλλόγους και ιδιώτες, να συμμετάσχουν στις δράσεις ενημέρωσης για εθελοντές δότες μυελού των οστών, τις οποίες πραγματοποιεί το «Μαζί σου» σε συνεργασία με ακόμα εννέα συλλόγους της Ν. Καστοριάς.
Ο Σύλλογος έχει προγραμματίσει για τις αρχές Ιουνίου ενημερωτική εκδήλωση για εθελοντές δότες στο Εργατικό  Κέντρο  Καστοριάς και στα σώματα Στρατού.
Στις 9-11 Ιουνίου συμμετοχή στο Ογκολογικό Συνέδριο Θεαγενείου-Ογκολογικού τμήματος Πτολεμαίδας-Διαβαλκανικού Κέντρου στη Καστοριά.
Στις 15-18 Ιουνίου συμμετοχή στο ετήσιο συνέδριο  της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Καρκινοπαθών (ECPC,) της οποίας μέλος είναι το «Μαζί σου», στις Βρυξέλλες.
Στις 17 Ιουνίου Μουσική βραδιά. Στις 18 Ιουνίου πραγματοποίηση ευχής παιδιού στη Καστοριά, σε συνεργασία με το «Κάνε μία ευχή» και τέλος στις 25 Ιουνίου Θεατρική παράσταση με το έργο «Βρες τον».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ