19.9.17

ΟΔΟΣ: «Έγινε παρεξήγηση…»


ΟΔΟΣ 14.9.2017 | 901

ΣΤΟ ΚΥΡΙΟ άρθρο της ΟΔΟΥ της περασμένης Πέμπτης, σχετικά με την ΔΕΥΑ Καστοριάς και την πολύμηνη απουσία του κ. Ζαχαρία Παύλου, δημοτικού συμβούλου της πλειοψηφίας και τ. προέδρου της Επιχείρησης, στην Αυστραλία, που θεσμικά ήταν πλέον αδικαιολόγητη, και προκαλούσε διευρυμένες πειθαρχικές ευθύνες -πόσο μάλλον που η συνέντευξή του σε ιστότοπο εξέθετε περισσότερο πρόσωπα και καταστάσεις-, υπήρχε μια παράγραφος, στην οποία ρητά αναφερόταν ότι "Μπορεί καλόπιστα κάποιος να υποθέσει ότι όλα οφείλονται σε παρεξήγηση και σύντομα το ζήτημα θα διευθετηθεί".

ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ, πριν αλέκτωρ φωνήσαι, την ίδια κιόλας μέρα με την κυκλοφορία του περασμένου φύλλου (7-9-2017) ο κ. Ζαχαρίας Παύλου, υπέβαλε την παραίτησή του από την θέση του δημοτικού συμβούλου Καστοριάς, η οποία για ασυνήθιστα μεγάλο χρονικό διάστημα παρέμενε εξουδετερωμένη από έκφραση και εκπροσώπηση.

ΖΗΤΗΜΑ ουσιαστικής εκτροπής, που ευτυχώς διευθετήθηκε και ίσως πράγματι όλα να οφείλονταν σε παρεξήγηση.

"ΚΑΙ ΕΞΗΓΗΣΗ δεν δώσαμε, ήταν η ώρα τέσσερις κι οι τέσσερις χαθήκανε" όπως έλεγε εκείνο το παλιό καλό τραγούδι.

ΠΙΣΩ ΟΜΩΣ από την εσπευσμένη με… καθυστέρηση πολλών μηνών αυτονόητη ενέργεια, - στο επίπεδο  αυστηρής υποχρέωσης- ασφαλώς διακρίνεται και η βούλησή του να συμμετάσχει στην επόμενη ημέρα, κάπου, κάποτε, όταν επιστρέψει, αν και εφ’ όσον.

ΤΕΛΟΣ καλό, εντάξει.

ΟΛΑ καλά όμως;


Δημοσιεύθηκε στην ΟΔΟ στις 14 Σεπτεμβρίου 2017, αρ. φύλλου 901


Επιλογές σχετικών αναρτήσεων:
* * *

ΔΗΜΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
Δελτίο τύπου
12.9.2017

Μετά την παραίτηση του κ. Ζαχαρία Παύλου, από μέλος του δημοτικού συμβουλίου Καστοριάς, για οικογενειακούς και προσωπικούς λόγους, την θέση του καταλαμβάνει ο κ. Στυλιανός Φουλιράς, αναπληρωματικός σύμβουλος στην εκλογική περιφέρεια Μεσοποταμίας. Η ορκωμοσία του  κ. Φουλιρά πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη 12/9 από τον δήμαρχο, ο οποίος του ευχήθηκε κάθε επιτυχία, στα νέα του καθήκοντα. Ο δήμαρχος Καστοριάς εκφράζει τις ευχαριστίες του στον κ. Παύλου, για την προσπάθεια που κατέβαλε και του εύχεται εκπλήρωση κάθε επιθυμίας.


Δημοσιεύθηκε στην ΟΔΟ στις 14 Σεπτεμβρίου 2017, αρ. φύλλου 901

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος19/9/17

    Αγαπητή Οδός, πολύ δυναμικά ξεκίνησες μετά τη καλοκαιρινή ραστώνη! Πάντα τέτοια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ