14.4.19

Αποδοκιμασίες στην Κατερίνη κατά των υποψηφίων ευρωβουλευτών του ΣυΡιζΑ




Αποδοκιμασίες στην Κατερίνη κατά των υποψηφίων ευρωβουλευτών του ΣυΡιζΑ κ. Κώστα Αρβανίτη και Αλεξάνδρου Νικολαΐδη, από πολίτες που είχαν συγκεντρωθεί και διατράνωναν την αντίθεσή τους στην Συμφωνία των Πρεσπών.

Οι συγκεντρωμένοι αποδοκίμασαν τους δύο υποψήφιους ευρωβουλευτές αλλά και όσους βρέθηκαν στο κτήριο της Επιμελητηρίου Κατερίνης για την εκδήλωση της νομαρχιακής επιτροπής του ΣυΡιζΑ.

Ένταση επικράτησε και με διαδηλωτές κατά την είσοδο του κ. Κώστα Αρβανίτη στο κτήριο καθώς ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, κάποια στιγμή, έβγαλε ειρωνικά το κινητό του τηλέφωνο και άρχισε να  βιντεοσκοπεί τους διαμαρτυρόμενους πολίτες.

Ο κ. Κώστας Αρβανίτης σε δήλωσή του είπε μεταξύ άλλων: «Μια φορά φασίστες - πάντα φασίστες. Δεν είναι ότι κάποιοι ντρέπονται να τους πουν με το όνομά τους. Είναι ότι δε θέλουν. Υπηρετούν τον προορισμό του "χρήσιμου ηλίθιου" και ως τέτοιοι, δεν κάνει να χαρακτηριστούν αυτό που είναι. Φασίστες. Ο φασισμός θα βλέπει μόνο ήττα από το λαό μας και η κόκκινη καρφίτσα στο πέτο μου».


Προεκλογική ομιλία ΣυΡιζΑ

Ο δημοσιογράφος και ευρωβουλευτής του ΣυΡιζΑ κ. Στέλιος Κούλογλου, με αφορμή την παρουσίαση του βιβλίου του "Γιατί μπαμπά είναι κακιά η ακροδεξιά;" πραγματοποίησε την Παρασκευή 12 Απριλίου στην Καστοριά προεκλογική ομιλία με θέμα "Ευρωεκλογές 2019 με ΣυΡιζΑ - προοδευτική συμμαχία & όχι νεοφιλελευθερισμός κι ακροδεξιά".

1 σχόλιο:

  1. Γιάννης Σκόρδας [fb]18/4/19

    Έτσι τα φέρνει η πολιτική ζωή συνήθως. Οι εν λόγω συνεργάστηκαν με το λουμπεναριό για να αναρριχηθούν στην εξουσία και το λουμπεναριό θα τους ρίξει.

    Η διαφορά είναι πως τώρα έχουν απέναντι τους το λουμπεναριό που κάποτε συμπορεύονταν στις πλατείες των αγανακτισμένων, των "δεν πληρώνω" και της σεισάχθειας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ