28.4.19

Λόγος & Αντίλογος



Προς: Εφημερίδα ΟΔΟΣ, υπόψη κου διευθυντή

Η παρένδυση της Μακεδονίας


Η ενθουσιώδης αναγνώριση της συμφωνίας των Πρεσπών και η τρομερή προπαγανδιστική υποστήριξη της, θα αποτελούν για το μέλλον ιστορικό παράδειγμα φαρισαϊσμού και fake ιστορικών γεγονότων. Παράγοντες και άτομα με στοιχειώδη μόρφωση γνωρίζουν ότι το όνομα Μακεδονία ανήκει στην ιστορική Μακεδονία, τμήμα της Ελλάδας, στην οποία κατοικούσαν Έλληνες, μεταξύ των οποίων ο Μέγας Αλέξανδρος οι οποίοι μιλούσαν ελληνικά.

Γνωρίζουν επίσης ότι πριν 80 χρόνια ο Τίτο την νότιο περιοχή της Σερβίας κάλυψε με το ιστορικό ένδυμα της ελληνικής Μακεδονίας με προοπτική να συμπεριλάβει την Θεσσαλονίκη, η οποία ήταν ο κύριος στόχος του. Οι κάτοικοι αυτής της περιοχής είναι Σλάβοι, μιλούν ένα σλαβικό ιδίωμα που μοιάζει με τη βουλγαρική γλώσσα και πιστεύουν στην εξαρχιακή θρησκεία των Βουλγάρων.

Πριν τον Τίτο, στις επίσημες ξένες στατιστικές όπως και στον μακεδονικό αγώνα με τους Έλληνες το 1903, χαρακτηρίζονταν ως Βούλγαροι.

Τώρα αγνοούνται όλα αυτά τα ιστορικά γεγονότα και γίνονται δεκτοί με άλλο όνομα και με μία τραβεστί Μακεδονία χωρίς κανένα ιστορικό παρελθόν, χωρίς κάποιο μνημείο ή επιγραφή στην χώρα της, διότι όλα βρίσκονται στην Βεργίνα και χωρίς ελληνόφωνες.

Και όλα αυτά με ευχαριστημένα χαμόγελα εκ μέρους των Ελλήνων.

Μενέλαος Λ. Μπατρίνος
Ομ. Καθηγητής Ενδοκρινολογίας

Δημοσιεύθηκε στην ΟΔΟ στις 13 Δεκεμβρίου 2018, αρ. φύλλου 964


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ