3.4.19

Ολυμπία Τελιγιορίδου: «Ξεκινάει η ανέγερση αστυνομικού μεγάρου στην Καστοριά. Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη»«Μετά από μια επίμονη προσπάθεια και με πολλές γραφειοκρατικές διαδικασίες, επιτέλους ξεκινάει η ανέγερση του αστυνομικού μεγάρου Καστοριάς. Σήμερα καθαρογράφτηκε η απόφαση του ελεγκτικού συνεδρίου με βάση τα στοιχεία που στάλθηκαν από τις Κτηριακές Υποδομές στις 8/2/2019.
Η θετική απόφαση πάρθηκε από το Ε΄ κλιμάκιο του Ελεγκτικού Συνεδρίου στις 4/3/2019. Η απόφαση αυτή είναι η τελευταία πράξη και δίνει πλέον την δυνατότητα στην ανάδοχο εταιρία για την υλοποίηση του έργου.
Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Γιάννη Χαρωνίτη, δευθύνοντα σύμβουλο των Κτηριακών Υποδομών, για την πολύτιμη συμβολή του και για την συνεργασία που είχαμε για την επίλυση του θέματος. Στην προσπάθεια επίλυσης χρόνιων προβλημάτων της περιοχής μας και αυτό το ζήτημα λύθηκε με τον καλύτερο τρόπο για την Αστυνομική Διεύθυνση Καστοριάς και την τοπική κοινωνία»

Δελτίο τύπου του πολιτικού γραφείου της υφυπουργού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ