1.1.18

Το réveillon στην Copacabana



2,4 εκατομμύρια άνθρωποι απήλαυσαν για 17 λεπτά (5 λεπτά περισσότερο από πέρυσι), στο réveillon της αλλαγής του χρόνου, τους 25 τόνους πυροτεχνημάτων, με 26 χιλιάδες βόμβες-εφέ, που εκτοξεύτηκαν από 11 πορθμεία αγκυροβολημένα 400 μέτρα μακριά από την θρυλική Copacabana του Rio de Janeiro.

Η παράδοση των Cariocas (που την ακολουθούν πολλοί από τους εκατομμύρια τουρίστες που επισκέπτονται την πόλη έως την ολοκλήρωση των δύο φημισμένων παρελάσεων του καρναβαλιού στις 11 και 12 Φεβρουαρίου), είναι να φορούν λευκά ρούχα και να κρατούν λουλούδια τα οποία πετούν στην θάλασσα. Το λευκό χρώμα αντιπροσωπεύει το πένθος από τον θάνατο που επιτρέπει την αναγέννηση και την συνέχιση της ζωής.

Χρειάστηκαν 90 ημέρες προετοιμασίας από μία ομάδα 1.500 ατόμων για την επιτυχή εκτόξευση των πυροτεχνημάτων.

Στην τεράστια παραλία εγκαταστάθηκαν 12 γιγαντιαίες οθόνες, 30 πύργοι με μεγάφωνα και 500 χημικές τουαλέτες, για να μπορεί το κοινό να παρακολουθήσει τα μουσικά συγκροτήματα και τους δημοφιλείς τραγουδιστές.





















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ