22.1.18

Σύλληψη 56χρονου για διακίνηση κάνναβης



Συνελήφθη χθες, (21-01-2018) το μεσημέρι σε περιοχή της Καστοριάς, από αστυνομικούς του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς, της Ο.Π.Δ.Ε. του τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας και του τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Νεστορίου, 56χρονος ημεδαπός για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, χθες το μεσημέρι σε περιοχή της Καστοριάς σε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, ακινητοποιήθηκε Ι.Χ.Ε όχημα που οδηγούσε ο 56χρονος και κατά τον έλεγχο βρέθηκαν εντός αυτού δύο ταξιδιωτικοί σάκοι, που περιείχαν τριάντα οκτώ πλαστικές συσκευασίες ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 39,27 κιλών, ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν δύο αυτοσχέδια τσιγάρα ακατέργαστης κάνναβης.

Ακολούθως, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 12 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, 177 σπόροι κάνναβης, ηλεκτρονική ζυγαριά και 32 δισκία χαπιών, που εμπίπτουν στις διατάξεις του νόμου περί ναρκωτικών, την κατοχή των οποίων δεν μπόρεσε να δικαιολογήσει.

Προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.


1 σχόλιο:

  1. δεν έφταιγε αυτός!
    Διαβασζ πολύ ...Βloomberg [πανάθεμα τα χαΐρια τους για ειδήμονες της οικονομίας!]

    http://www.lifo.gr/now/greece/177498/bllomberg-cannabis

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ