26.1.18

Σύσκεψη στην Π.Ε. Καστοριάς για την αξιοποίηση των δημοσίων κτηρίων




Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε χθες Πέμπτη 25 Ιανουαρίου στην Αντιπεριφέρεια Καστοριάς μετά από πρόσκληση του περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, παρουσία του γενικού γραμματέα του υπουργείου Εσωτερικών κ. Κωνσταντίνου Πουλάκη, του περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας κ. Θόδωρου Καρυπίδη, του αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς κ. Σωτήρη Αδαμόπουλου, της βουλευτή του ΣυΡιζΑ κ. Ολυμπίας Τελιγιορίδου, του συντονιστή της Αποκεντρωμένης κ. Βασίλη Μιχελάκη.
Στην σύσκεψη παρευρέθηκαν επίσης οι δήμαρχοι Καστοριάς και Άργους Ορεστικού κ.κ. Ανέστη Αγγελή και Πάνου Κεπαπτσόγλου, του αντιπεριφερειάρχη Επιχειρηματικότητας κ. Παναγιώτη Κώττα, των περιφερειακών συμβούλων Καστοριάς κ.κ. Πασχάλη Βάσσσου και Αμαλίας Κούσκουρα με θέμα την χρήση και αξιοποίηση των δημοσίων κτηρίων στην Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς γενικότερα και ειδικότερα για την μεταφορά της ΔΟΥ Καστοριάς στον 3ο όροφο του κτηρίου της Π.Ε. Καστοριάς. Μετά από εκτενή συζήτηση αποφασίστηκε να αξιοποιηθούν όλα τα δημόσια κτήρια της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς.

Ειδικότερα για την μεταφορά της Δ.Ο.Υ. στο κτήριο της Περιφερειακής Ενότητας αποφασίστηκε να γίνει συνάντηση του περιφερειάρχη με τους αρμόδιους παράγοντες του υπουργείου Οικονομικών προκειμένου να δρομολογηθεί η μεταφορά της Δ.Ο.Υ. Καστοριάς στο κτήριο της Αντιπεριφέρειας.
Στην σύσκεψη επιβεβαιώθηκε απ’ όλους η βούληση και η θέληση να αξιοποιηθεί κατά τον καλύτερο τρόπο η δημόσια περιουσία της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς προς όφελος των πολιτών αφενός και εξοικονόμηση πόρων.


Σχετικά:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ