25.1.18

Turandot του Giacomo Puccini από το Teatro Regio του Τορίνου




Υπότιτλοι στα ιταλικά, αγγλικά, γαλλικά και γερμανικά (ενεργοποιούνται στο κάτω μέρος της οθόνης. Στις ρυθμίσεις παρέχεται και η δυνατότητα αυτόματης μετάφρασης σε άλλες γλώσσες μεταξύ αυτών και ελληνικά).

Τουραντώ: Rebeka Lokar
Κάλαφ: Jorge de León
Λιου: Erika Grimaldi
Τιμούρ: In-Sung Sim
Άλτουμ: Antonello Ceron
Πινγκ: Marco Filippo Romano
Πανγκ: Luca Casalin
Πονγκ: Mikeldi Atxalandabaso
Μανδαρίνος: Roberto Abbondanza
Βασιλιάς Περσίας: Joshua Sanders



Το τρέϊλερ της παράστασης


Διεύθυνση: Gianandrea Noseda
Σκηνοθεσία: Stefano Poda
Ορχήστρα και Χορωδία του Βασιλικού Θεάτρου (Teatro Regio) του Τορίνο Ιταλίας.




Η ξακουστή για την ομορφιά της πριγκίπισσα Τουραντώ στο Πεκίνο έχει από καιρό ανακοινώσει ότι θα παντρευτεί εκείνον, που θα απαντήσει σε τρία αινίγματα που θα του θέσει. Εάν αποτύχει θα πληρώσει με την ζωή του.




Εντελώς απρόσμενα ένας άγνωστος πρίγκιπας δίνει τις σωστές απαντήσεις. Η Τουραντώ σαστισμένη αρνιέται να τον παντρευτεί. Τότε εκείνος δέχεται να απαλλάξει την τρομοκρατημένη πριγκίπισσα από την υποχρέωσή της, εάν εκείνη ανακαλύψει το όνομα του μέχρι την αυγή.



Την απάντηση γνωρίζει η σκλάβα Λιου. Η Λιου είναι ερωτευμένη με τον άγνωστο. Δεν υποκύπτει στα βασανιστήρια, στα οποία την υποβάλλει η Τουραντώ, ομολογεί τον έρωτα της και αυτοκτονεί για να μην τον προδώσει. 




Ο ερωτευμένος πρίγκιπας προσπαθεί να σαγηνεύσει την κινέζα πριγκίπισσα και της αποκαλύπτει ο ίδιος το όνομά του. Την άλλη μέρα η Τουραντώ καλεί την αυλή για να ανακοινώσει σε όλους το όνομα εκείνου…

Teatro Regio Torino: Τουραντώ, πρεμιέρα 16.1.2018.
Το βίντεο θα είναι διαθέσιμο έως τις 25.07.2018 στις  01:59.


* * *



Συνέντευξη με τον διευθυντή ορχήστρας Gianandrea Noseda



Στο παρασκήνιο



Συνέντευξη με τον σκηνογράφο Stefano Poda


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ