2.7.18

Αποδοκιμασίες κατά του ΣυΡιζΑ [ΑνΕλ] αλλά και κατά της... Νέας Δημοκρατίας!



Συνεχίζονται σε όλη την χώρα, οι έντονες αποδοκιμασίες κατά βουλευτών των ΣυΡιζΑ-ΑνΕλ για την συμφωνία των Πρεσπών. Εχθές το απόγευμα, νέο επεισόδιο αποδοκιμασιών σημειώθηκε για δεύτερη φορά, έξω από το πολιτικό γραφείο της βουλευτή ΣυΡιζΑ Καστοριάς κ. Ολυμπίας Τελιγιορίδου, το οποίο ισχυρή αστυνομική δύναμη περιφρούρησε, αποκλείοντας ακόμη και οδικές αρτηρίες.
Οι πολίτες διαμαρτυρήθηκαν κατά της συμφωνίας Κοτζιά-Δημητρώφ με συνθήματα υπέρ της ελληνικότητας της Μακεδονίας και κατά των πολιτικών, ενώ θυροκολλήθηκε σχετικό ψήφισμα.
Στην συνέχεια ομάδα των πολιτών κατευθύνθηκε και προς το πολιτικό γραφείο της βουλευτή της... Νέας Δημοκρατίας Καστοριάς κ. Μαρίας Αντωνίου όπου και… διαμαρτυρήθηκαν για την συμφωνία της κυβέρνησης ΣυΡιζΑ-ΑνΕλ!


Σχετικά:

9 σχόλια:

  1. Έλεος πατριώτες!2/7/18

    Αποδοκιμασίες κατά της ΝΔ;;;!!!!
    Αυτά μόνο στην Καστοριά μπορούν να συμβούν.
    Εξ άλλου, φαίνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/7/18

      Νεράκι στο ποτήρι του Τσίπρα-Τελιγιορίδου, δίνουν, περί ακροδεξιών.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος2/7/18

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος2/7/18

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος2/7/18

    ΩΡΑΙΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ! ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΝΤΑ Ο ΣΥΡΙΖΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος2/7/18

    Γιατί σας κακοφαίνεται; Μήπως ο Κούλης ( ο γιός της αδελφής του....!!! ) δεν ήταν εναντίον των συγκεντρώσεων για την Μακεδονία και εναντίων των ψηφισμάτων επίσης; Το χάσαμε το κορμί πατριώτ'.....

    Έρρωσθε και οι ΝεοΔημοκρατές

    Δημήτριος Αγιασοφίτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/7/18

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος2/7/18

      Μήπως, δε ζείτε στην Ελλάδα;
      Σαν τους χθεσινούς πατριώτες, που φώναζαν για… Μασονία, κρεμάλες και Μεγαλέξανδρους, στη λεωφόρο με τις πολλές πολλές πάπιες;
      Ξέρετε, οι ΣΥΡΙΖΑ & ΑΝΕΛ κυβερνούν αυτή τη χώρα, εδώ και τρία χρόνια! Ναι, εδώ και 3 χρόνια! Για φαντάσου!
      Κι ο Τσίπρας με τη Τελιγιορίδου, παρέδωσαν τη Μακεδονία. Αυτοί υπέγραψαν.
      Μεταφέρετε, σας παρακαλώ, το ξαφνικό νέο της 3ετους διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και στους χθεσινούς πατριώτες στη λεωφόρο με τις πολλές πάπιες, που μάλλον περί άλλων τυρβάζουν.

      Με πατριωτικούς χαιρετισμούς
      Χρυσή Αυγή, ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ, Το Ποτάμι και η Ένωση Κεντρώων

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος2/7/18

    Επειδή αναφέρεσθε σε μένα προσωπικά και δεν έχετε διαβάσει τα κατά καιρούς σχολιά μου να σας τονίσω την απέχθεια μου για το καθεστώς της μεταπολιτευτικής σας φαυλοκρατίας.
    Μυρίζει διαφθορά και σαπίλα σε όλη του την διαχρονία. Μία συφιλιδική πουτάνα που σέρνεται στα πόδια των διεφθαρμένων προαγωγών της κάνοντας πιάτσα σε διεθνιστικά καλεντερίμια,περιμένοντας για το ''ασήμι'' της εξαργύρωσης του δωσίματος του ρυτιδιασμένου και κακοφορμισμένου κορμιού της.
    Όσο τα παιδιά της ( ο καθένας απ'μας ) δεν εξεγείρεται να την αρπάξει από τα μαλλιά και να την συνετίσει βάζοντάς την να δουλέψει για το καλό των παιδιών της,ελλαδίτες σαν κι εσάς θα χειροκροτούν ανεπάγγελτους πολύχρωμους αρλεκίνους διαποτίζοντας την ακόμη ελληνική κοινωνία με το δηλητήριο του κομματισμού. Αργυρώνητοι θιασώτες και χειροκροτητές μιάς θνησιγενούς ανείπωτης κομματικής καμαρίλας που αδυνατούν να κατανοήσουν ότι ο εχθρός της ελληνικής πατρίδας και κοινωνίας είναι όλοι αυτοί οι επιβήτορες της κομματικής νομεκλατούρας που πουλάνε φούμαρα και μεταξωτές κορδέλες ώς άλλοι ταχυδακτυλουργοί Μάικ Λαμάρ στους πνευματικά καθυστερημένους οπαδούς τους.
    Τελειώνοντας να δηλώσω ότι θα ήμουν απίστευτα ευτυχής να εκτελούσα ο ίδιος άνευ αμοιβής και τα τριακόσια ένα κοινοβουλευτικά αποβράσματα του κυνοβουλίου.
    Απολογούμαι ώς ζωόφιλος για το κυνοβούλιο…!!! )

    Έρρωσθε και όπως έλεγαν και οι παλιοί κομμουνιστές μεταξύ τους στην Τασκένδη όταν γύρισαν στην Ελλάδα,καλή πατρίδα σύντροφε..


    Δημήτριος Αγιασοφίτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ