3.4.19

ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας

Το ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας υλοποίησε με το αντίστοιχο γερμανικό ίδρυμα Hochschule Karlsruhe πρόγραμμα συνεργασίας με έλληνες και γερμανούς σπουδαστές.
Το πρόγραμμα περιελάμβανε δύο φάσεις, την πρώτη στην οποία δώδεκα  γερμανοί σπουδαστές με συνοδεία τριών καθηγητών από τη Γερμανία και τη Φιλανδία συνεργάστηκαν στην Κοζάνη με δώδεκα έλληνες σπουδαστές  και τρεις (3) καθηγητές.
Στηn συνέχεια έλληνες σπουδαστές μετέβηκαν στην Γερμανία στην πόλη της  Karlsruhe  για την ολοκλήρωση του προγράμματος.
Το πρόγραμμα περιελάμβανε και πολιτιστικό μέρος με επίσκεψη στο Στρασβούργο στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο καθώς και επίσκεψη στο παλαιότερο Πανεπιστήμιο στην πόλη της Χαϊδελβέργης (1368 μ.Χ).
Έγιναν δύο ομάδες συνεργασίας με γερμανούς και έλληνες σπουδαστές και τους αντίστοιχους καθηγητές των δύο Ιδρυμάτων με στόχο τη δημιουργία καινοτόμων ιδεών με στόχο την επιχειρηματικότητα και δημιουργία μικτών  επιχειρήσεων και με τη χρήση φιλανδικού προγράμματος προσομοίωσης, ανταγωνίστηκαν στην διοίκηση επιχειρήσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ