20.6.20

Αιθεροβάμων αντίληψη


Λίμνη της Καστοριάς - Lake of Kastoria

[...] Η περιοχή που δύο-τρεις μήνες, διέθεσε στην πανελλήνια επικαιρότητα εκλεγμένους, που επί ημέρες και νύχτες καλούσαν on line την πολιτεία να λάβει έκτακτα μέτρα έως και καραντίνα για την Καστοριά, λόγω των κρουσμάτων κ.ο.κ., τώρα διαμαρτυρήθηκε για τον ακριβώς αντίθετο, αλλά ίδιο στιγματισμό. Αφορμή ένα ασήμαντο γεγονός μιας ανακοίνωσης τηλεοπτικού σταθμού ότι εντοπίσθηκε ένα νέο κρούσμα πολίτη με κορωνοϊό, από την περιοχή της Καστοριάς. Που τελικά δεν ήταν νέο (κρούσμα), με αποτέλεσμα η αναφορά που τεχνικά ήταν εσφαλμένη, να προκαλέσει μια νέα εκστρατεία αλαλαγμών. Οι λοιπές διαμαρτυρίες και φωνές, απαιτούσαν την κεφαλή επί πίνακι των υπευθύνων και ενόχων... Προφανώς και δεν είναι σοβαρά αυτά τα φαινόμενα. 


Αιθεροβάμων αντίληψη
παθογένεια του μαζικού ναρκισσισμού

ΟΔΟΣ 11.6.2020 | 1034



Φωτογραφία: Το φετινό σλόγκαν για τον ελληνικό τουρισμό [σχετικά "εδώ"] και η λίμνη της Καστοριάς στην νότια παραλία της πόλης, την οποία εξακολουθούν να εμπλουτίζουν αστικά λύματα, από όσους δεν συνδέονται στο (πανάκριβο) δίκτυο αποχέτευσης της ΔΕΥΑΚ.


1 σχόλιο:

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ