8.1.19

Λόγος & Αντίλογος




Ύστερα από την ελίτ των κρατών (Αμερικής, Γερμανίας, Αυστρίας, Γαλλίας και της Αγγλίας κρυφά) σχετικά με την κατάθεση των στεφανιών στα πεθαμένα Σκόπια, με γοερά κλάματα και δάκρυα στα μάτια, για τον ηρωϊκώς πεσόντα μόνο για τα συμφέροντά τους σκοπιανό λαό, μεγάλη θα είναι η παράλειψή μας, να μη στείλουμε και εμείς συλλυπητήριες ευχές για το νέο διεθνές ξεγύμνωμα.Αφού, μετά την προσεχή Κυριακή, θα συντηρούν οι Σκοπιανοί με τον λιγοστό πτωχό όβολο τους τα εργοστάσια των ελίτ σε παραγωγή όπλων, αεροπλάνα, βόμβες κ.λ.π. όσα περίσσεψαν από τον Κορεάτικο πόλεμό τους το 1951-1952, για να βγάλετε κι εσείς τα μάτια σας.
Εσάς διάλεξαν να σας θάψουν, οι νέοι συγγενείς σας, της Αμερικάνικης και Ευρωπαϊκής Ηπείρου, με την συγκατάθεση των ξενόφερτων ηγετών σας ΖΑΕΦ και Δημητρώφ. Ο Θεός να σας αναπαύσει για τον συμφέρον σας, από τους μονίμους δολοφόνους των άμοιρων και πτωχών λαών. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σας σκεπάσει. Ήρωες της μαύρης πείνας.
Συμπέρασμα: Ο εξευτελισμός των ελίτ της γης είναι τόσο κατώτερος, γιατί, όλοι μαζί με λυγισμένη τη μέση τους και γονατιστοί, παρακαλούν έναν μικρό συνοικισμό στον πλανήτη να τους βοηθήσει να ψηφίσουν κατά της Ελλάδος, αν και σύμμαχος του ΝΑΤΟ από το 1952 (Σ. Βενιζέλος, Γ. Παπανδρέου, Πλαστήρας), διάλεξαν για σωτήρα τον χάρο τους.
Από τότε που εντάχθηκε η Ελλάδα στο ΝΑΤΟ δεν γνωρίζουμε πόσα πληρώσαμε για αγορές όπλων, για δήθεν υποτιθέμενους εχθρούς. Είναι και αυτό μια αιτία που χρεοκοπήσαμε.
Το χρέος για την πατρίδα μάς καλεί όλους τους Πανέλληνες, εδώ και τρεις χιλιάδες χρόνια, παιδιά του Ομήρου, Ηροδότου, Σωκράτη, Αριστοτέλη, Περικλή, Φειδία, Φιλίππου, του ημίθεου τριών ηπείρων Μ. Αλεξάνδρου, να τιμήσουμε την Ελλάδα αυτήν που είναι το φως της ανθρωπότητας, ενώ αυτοί που μας κυνηγούν είναι λαθρομετανάστες στην Ευρώπη, δεν υπήρχαν πουθενά.
Ο λιμνιαίος οικισμός της Καστοριάς των 8.000 χρόνων είναι η απαρχή της Ευρώπης. Είναι προϊόντα τα οποία πρέπει να υποκλίνονται στη χώρα μας, γιατί δυο φορές τους σώσαμε από τους βαρβάρους: πρώτα της Ανατολής, με τους πολέμους κατά των Περσών, Άραβες, Αβάρους, κ.λ.π. για να μη περάσουν προς τη Δύση, γιατί τόσο η Αυστρία, Γερμανία, Γαλλία και όλες οι άλλες τώρα θα φορούσαν σαρίκια και γκελεμπίες και δεν θα υπήρχαν Βιέννη, Βερολίνο, Παρίσι, Λονδίνο και λοιπές πόλεις.
Και επιπλέον στον 2ο παγκόσμιο πόλεμο νικήσαμε τον πρώτο και καθυστερήσαμε τον δεύτερο 15 ημέρες για να σώσουμε εσάς τους βαρβάρους της Ευρώπης και Αμερικής. Μας επιτεθήκατε και τον 10ο δέκατο αιώνα στο βυζάντιο με σκοπό την λεηλασία της Κωνσταντινουπόλεως, με τους κονταροφόρους και τους μασκοφόρους ληστές, γιατί πολεμούσαμε και τότε κατά των βαρβάρων της Ανατολής και μας βρήκατε εξουθενωμένους και περάσατε με πρωτοφανή αναισθησία καταστρέφοντας τα πάντα.
Τώρα ήρθε η ώρα να κάνουμε για δεύτερη φορά, όπως το 1940-1942 το καθήκον μας για την ελευθερία όλου του κόσμου από τους ίδιους οικονομικούς ληστές της ανθρωπότητας. Θα πάρετε μαθήματα αγώνα για την πατρίδα. Το κοινοβούλιο, ο ναός της Δημοκρατίας θα θέσει με το «όχι» του τέλος τους δυτικούς συμφεροντολόγους.
Και το πιο σημαντικό θα χάσετε δια παντός τον συναισθηματισμό μας για την απαράδεκτη βαρβαρότητα που παρουσιάζετε ύστερα από τόσα χρόνια, άδικα τη διδασκαλία των αρχαίων Ελλήνων προς την ανθρωπότητα. Εμείς σας μάθαμε να μετράτε, να σκέπτεσθε και να ερευνάτε, τόσο τον περιβάλλοντα φυσικό κόσμο, όσο και τον ψυχοπνευματικό, για τον οποίο παραμείνατε δυστυχώς με τα σημερινά σας έργα κατώτεροι των προσδοκιών.
Έλληνες φανείτε κι αυτή τη φορά αντάξιοι απόγονοι των προγόνων μας. Ο Όμηρος μας καλεί. Ουδέν γλύκιον πατρίδος γίγνεται. Στα κρυφά λόγια των Εφιαλτών, προδότες όπως του Λεωνίδα σήμερα δεν πρέπει να υπάρξουν. Αλλά, τοις κεινών ρήμασι πειθόμενοι. Μόνο έτσι, με το χαστούκι μεθαύριο, θα συνέλθουν οι αναίσθητοι.

Ευχαριστώ για την φιλοξενία.
Ν. Πρώϊος


Δημοσιεύθηκε στην ΟΔΟ στις 27 Σεπτεμβρίου 2018, αρ. φύλλου 953



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ