10.1.19

Το πρόγραμμα της Άνγκελα Μέρκελ στην Αθήνα


Σκίτσο με την Άνγκελα Μέρκελ σε κολώνα στην πλατεία Συντάγματος κατά την διάρκεια συγκέντρωσης διαμαρτυρίας της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ έξω από το κοινοβούλιο για την επίσκεψη της καγκελαρίου στην Αθήνα, στις 9 Οκτωβρίου 2012. 

Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2019

Η γερμανίδα καγκελάριος προσγειώνεται στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» στις 17:30 από όπου θα μεταβεί αμέσως στο μέγαρο Μαξίμου.
Στις 18:10 ξεκινούν οι συνομιλίες της κ. Άνγκελα Μέρκελ με τον πρωθυπουργό κ. Αλέξη Τσίπρα, στο μέγαρο Μαξίμου. Θα ακολουθήσουν επίσημες δηλώσεις των δύο προς τα ΜΜΕ περίπου στις 19:40.


9.10.2012 Ο πρόεδρος του ΣυΡιζΑ κ. Αλέξης Τσίπρας μαζί με τον πρόεδρο του Die Llinke Μ. Ρίξινγκερ στο συλλαλητήριο «υποδοχής» της Ά. Μέρκελ.


Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019

Στις 09:45 η γερμανίδα καγκελάριος θα καταθέσει στεφάνι στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη και στις 10:00 θα γίνει δεκτή από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, κ. Προκόπη Παυλόπουλο, στο προεδρικό μέγαρο.
Στις 14.00 η Άνγκελα Μέρκελ θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της Ν.Δ. Κυριάκο Μητσοτάκη στην γερμανική πρεσβευτική κατοικία.
Η Άνγκελα Μέρκελ θα αναχωρήσει από την Αθήνα στις 16:30 ολοκληρώνοντας την επίσκεψή της.


Το πρωί της Παρασκευής η κ. Άνγκελα Μέρκελ θα συναντηθεί με ανθρώπους του πνευματικού κόσμου, θα συζητήσει επίσης για το μέλλον της Ευρώπης με μαθητές της γερμανικής σχολής Αθηνών και νωρίς το μεσημέρι θα συμφάγει με επιχειρηματίες.



9 Οκτωβρίου 2012 


1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος11/1/19

    Ο άλλοτε επαναστάτης του πεζοδρομίου, που διαδήλωνε επικεφαλής δεκάδων γραφικών στην πλατεία συντάγματος κατά του «4ου Ράιχ» της Μαντάμ Μέρκελ, πλέον βγάζει φιρμάνια και απαγορεύει τις διαδηλώσεις εναντίον της, και κυρίως εναντίον του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ