6.1.19

"Van Gogh Alive"

Ο σύλλογος γονέων παιδιών & ενηλίκων με νεοπλασματική ασθένεια και φίλων αυτών "Μαζί σου", διοργανώνει εκδρομή την Κυριακή 20 Ιανουαρίου στην Θεσσαλονίκη (αναχώρηση 8:00 επιστροφή 18:00) με σκοπό την επίσκεψη στην έκθεση εικαστικού χαρακτήρα Van Gogh Alive - The Experience.
Μία δημιουργική επικοινωνία ανάμεσα στη σύγχρονη τεχνολογία και τα νέα πολυμέσα·  μία εκπαιδευτική αλλά και διασκεδαστική έκθεση – παράσταση για όλους, μία απόλυτη βιωματική εμπειρία.
Την έκθεση που επισκέφθηκαν περισσότεροι από 200.000 θεατές στην Αθήνα και περισσότεροι από 10.000.000 θεατές σ’ όλο τον κόσμο, βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη στο χώρο της ΔΕΘ. Κόστος εκδρομής 30,00 € συμπεριλαμβανομένης της εισόδου στην έκθεση.
Ως εναλλακτική επίσκεψη, με επιπλέον είσοδο 6,00 €, μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τους 12 άθλους του Ηρακλή στο θεματικό πάρκο ελληνικής μυθολογίας που φιλοξενείται επίσης στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ- Helexpo στη Θεσσαλονίκη.
Πληροφορίες τηλ. 2467087744

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ