29.4.18

“Ταξίδι 2018”



Στην τουριστική έκθεση “Ταξίδι 2018” στην Λευκωσία Κύπρου, συμμετείχε ο Δήμος Καστοριάς -Αντιδημαρχία Τουρισμού, από 20 έως 22 Απριλίου. Η συμμετοχή του Δήμου Καστοριάς στην έκθεση “Ταξίδι 2018”, είχε ως στόχο –όπως αναφέρει σχετικό δελτίο τύπου του δήμου- «την αύξηση της αναγνωρισιμότητας του τόπου ως ελκυστικού τουριστικού προορισμού και την προσέλκυση τουριστών από διεθνείς αγορές. 
»Κατά τη διάρκεια της έκθεσης ο αντιδήμαρχος Τουρισμού κ. Λάζαρος Ζήσης είχε συνομιλίες με τον υπουργό Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού κ. Γεώργιο Λακκοτρύπη, με τον πρέσβη της Ελλάδας στην Λευκωσία κ. Ηλία Φωτόπουλο, με εκπροσώπους του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού, με τον πρόεδρο του συνδέσμου Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κύπρου κ. Βασίλη Σταματάρη καθώς και με τον γενικό διευθυντή τουριστικού γραφείου. Επίσης, είχε την ευκαιρία να συναντηθεί στις εγκαταστάσεις του υπουργείου Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας & Τουρισμού με τον γενικό διευθυντή του υπουργείου δρ Στέλιο Χειμώνα, στο δημαρχείο Παραλιμνίου με τον δήμαρχο Παραλιμνίου κ. Θεόδωρο Πυρίλλη και στο δημαρχείο Λευκωσίας με την πρόεδρο της πολιτιστικής επιτροπής δήμου Λευκωσίας κ. Λεώνη Ορφανίδου. Οι συναντήσεις πραγματοποιήθηκαν σε φιλικό κλίμα με σκοπό την εφαρμογή ενός κοινού πλαισίου δράσης σε θέματα εναλλακτικού τουρισμού που στόχο έχει να καλύψει τα ενδιαφέροντα του σύγχρονου τουρίστα», καταλήγει το σχετικό δελτίο τύπου του δήμου Καστοριάς.



Σημειώνεται ότι και η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας έλαβε μέρος στην έκθεση με εκπροσώπους τον αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης, Επιχειρηματικότητας, Εμπορίου και Τουρισμού κ.Παναγιώτη Κώττα και τον πρόεδρος της εταιρείας Τουρισμού κ.Θεοφύλακτο Ζυμπίδη.

Ο κ. Κώττας, με την ευκαιρία της επίσκεψης του στην Κύπρο, συναντήθηκε και αυτός με τον δήμαρχο Παραλιμνίου και την αντιδήμαρχο Πολιτισμού του δήμου Λευκωσίας, συζητώντας θέματα τουριστικής πολιτιστικής και επιχειρηματικής συνεργασίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ