19.9.18

Λόγος & Αντίλογος



Πινακίδα στη βόρεια παραλία

Οι επιστήμονες του δήμου Καστοριάς χτύπησαν και πάλι. Τοποθετήσανε την πινακίδα πληροφοριών στον ωφέλιμο χώρο του πεζοδρομίου. Μηδέν σχεδιασμός, μηδέν πρόβλεψη, μηδέν μελέτη. Για άλλη μία φορά όλα μηδέν κύριε Αγγελή.

 Let's do it Kastoria

Τα σκουπίδια είναι συσσωρευμένα σε τεράστιες στοίβες στο κέντρο της πόλης.
Κύριε Αγγελή εάν δεν το έχετε καταλάβει η Καστοριά χρειάζεται μόνιμο Let's do it Greece. Η αδιαφορία σας για την πόλη δεν έχει όρια.

 Πινακίδες από χρυσάφι

Τα μεταλλικά γράμματα στο κτήριο της Πρόνοιας Δήμου καστοριάς (ποια Πρόνοια; λέμε τώρα), κόστισαν 2.968,14 € και μάλιστα χωρίς ΦΠΑ. Όπως θα δείτε και στη φωτογραφία, η πινακίδα έχει 108 γράμματα κι αυτοί έχουν χρεώσει στο τιμολόγιο 222 γράμματα. Για όλο το κτήριο έχουν χρεώσει  πινακίδες αξίας 5.834,37 €.  Και όλο αυτό βέβαια το υπογράφει ο γκουρού των οικονομικών του δήμου Καστοριάς ο κ Στεργιόπουλος.  Από χρυσάφι είναι οι πινακίδες κύριε Αγγελή και  κύριοι της εν τιμή πρότασης; (ΑΔΑ:Ω7Ν2ΩΕΥ-ΔΓΑ)

 Δημοτική αρχή Αγγελή

Τα αυτοκίνητα κινούνται μέσα στην πόλη δίπλα από τοίχους που καταρρέουν και η δημοτική αρχή Αγγελή συνεχίζει τις επιχορηγήσεις και το φαγοπότι.  2.440 € για ύπνο και φαγητό στην πανελλήνια ομοσπονδία ενώσεων στρατιωτικών (αριθμός απόφασης δημοτικού συμβουλίου 27/18) και 500 € επιχορήγηση σε αθλητικούς συλλόγους και σωματεία (ΑΔΑ – ΩΗΚΝΩΕΥ-ΤΤΩ).

Ευάγγελος Δελμούζος

Δημοσιεύθηκε στην ΟΔΟ στις 10 Μαΐου 2018, αρ. φύλλου 935

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ