12.9.18

Σημαντική η πρόοδος των έργων της Πανεπιστημιούπολης Δυτικής Μακεδονίας



ΚΟΖΑΝΗ & ΦΛΩΡΙΝΑ
Θ. Καρυπίδης: «Όλοι μαζί κερδίζουμε το στοίχημα»


Την περιοχή που εξελίσσονται τα έργα ανέγερσης της Πανεπιστημιούπολης Δυτικής Μακεδονίας επισκέφθηκαν προχθές Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου ο περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας κ. Θεόδωρος Καρυπίδης και ο πρύτανης του Πανεπιστημίου κ. Αντώνης Τουρλιδάκης.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης ενημερώθηκαν από τους μηχανικούς του εργοταξίου για την πορεία του έργου, το οποίο προχωρά με ικανοποιητικούς ρυθμούς παρά τα εμπόδια που παρουσιάστηκαν.

«Όλοι μαζί κερδίζουμε το στοίχημα και των προκλήσεων και των εμποδίων. Ένα μεγάλο πρόβλημα με τα έγκοιλα, το οποίο μας δημιουργούσε μια οικονομική αδυναμία της τάξης των 2,5 εκ. ευρώ και ήταν πάρα πολύ δύσκολο να αντιμετωπιστεί, με τις παρεμβάσεις μας αλλά και την ολοκληρωμένη τεκμηρίωση από την κατασκευάστρια εταιρεία και τις υπηρωνεσίες μας, καταφέραμε να το ξεπεράσουμε και να αναλάβει το κόστος αυτό η κυβέρνηση κεντρικά» τόνισε μεταξύ άλλων σε δηλώσεις του ο περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θ. Καρυπίδης, εκφράζοντας παράλληλα την ικανοποίησή του για την πορεία των έργων.

Στις δηλώσεις του ο κ. Θ. Καρυπίδης αναφέρθηκε επίσης και στη θετική εξέλιξη για την Πανεπιστημιούπολη της Φλώρινας που προχωρά κανονικά, με την ένταξη στο επιχειρησιακό πρόγραμμα της μελέτης και κατασκευής της Σχολής Καλών Τεχνών, μετά τις ουσιαστικές παρεμβάσεις που έγιναν για την επίλυση του ρυμοτομικού της Φλώρινας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ