26.7.19

Oικονομική ενίσχυση επιχειρηματικών πρωτοβουλιών 10.000 ανέργων

Συνεχίζεται  η υποβολή αιτήσεων για τη συμμετοχή στο «Πρόγραμμα προώθησης στην αυτoαπασχόληση, μέσω της οικονομικής ενίσχυσης επιχειρηματικών πρωτοβουλιών 10.000 ανέργων, ηλικίας 18-66 ετών» του ΟΑΕΔ.
Οι δικαιούχοι του προγράμματος θα πρέπει να είναι άνεργοι, ηλικίας 18-66 ετών, εγγεγραμμένοι στα μητρώα του Οργανισμού, μέχρι την ημερομηνία έναρξης της επιχειρηματικής δραστηριότητάς τους στη Δημόσια Οικονομική Υπηρεσία και σε περίπτωση προηγούμενης επιχειρηματικής δραστηριότητας, να την έχουν διακόψει έως την 31η Δεκεμβρίου 2011.
Η διάρκεια της επιχορήγησης ορίζεται σε 12 μήνες και οι δικαιούχοι δεσμεύονται να διατηρήσουν την επιχείρησή τους για τρεις μήνες, μετά τη λήξη του προγράμματος. Το ποσό επιχορήγησης διαμορφώνεται ως 12.000 € σε ατομικούς επιχειρηματίες ή μέλη εταιρειών με ποσοστό στο εταιρικό κεφάλαιο πάνω από 51%. Ως 9.000 € σε μέλη εταιρειών που κατέχουν το 1/2 του εταιρικού κεφαλαίου. Ως 8.000 € σε μέλη εταιρειών που κατέχουν το 1/3 του εταιρικού κεφαλαίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ