30.7.19

Άμεση σύλληψη 49χρονου ημεδαπού για κλοπή




Συνελήφθη την π. Κυριακή 28 Ιουλίου 2019 το πρωί στην Καστοριά, από αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς, 49χρονος ημεδαπός για κλοπή σε βάρος ηλικιωμένης γυναίκας.
Συγκεκριμένα, το πρωί της Κυριακής στην πόλη της Καστοριάς ο 49χρονος πλησίασε 76χρονη ημεδαπή, η οποία κινούνταν πεζή, αφαίρεσε από το λαιμό της μία χρυσή αλυσίδα και τράπηκε σε φυγή. Άμεσα κινητοποιήθηκαν προαναφερόμενοι αστυνομικοί, οι οποίοι εντόπισαν και συνέλαβαν τον 49χρονο.
Προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί η υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καστοριάς, ενώ ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

* * *

  • Από την 25 Ιουλίου 2019, μετά από απόφαση του ανωτάτου συμβουλίου κρίσεων της Ελληνικής Αστυνομίας, ανέλαβε και εκτελεί καθήκοντα γενικού περιφερειακού αστυνομικού διευθυντή Δυτικής Μακεδονίας, ο ταξίαρχος Θεόδωρος Κεραμάς.
  • Από την 27 Ιουλίου 2019, ύστερα από τις τακτικές ετήσιες κρίσεις των αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας, ανέλαβε και εκτελεί καθήκοντα διευθυντή Αστυνομίας Κοζάνης, ο αστυνομικός διευθυντής κ. Σπυρίδων Διογκάρης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ