5.1.18

ΟΔΟΣ Πρόσωπα 2017


Κάποιοι αναγνώστες, με αφορμή μάλιστα και την συμπτωματική βράβευση του δημάρχου Άργους Ορεστικού κ. Π. Κεπαπτσόγλου, από την Ι. Μητρόπολη Καστοριάς με υψηλή διάκριση, διερωτώνται αν οι δημοτικές ηγεσίες της Καστοριάς, έχουν αφιερωθεί και σε δραστηριότητες ανταγωνισμού και εκχωρήσεων, που πλήττουν καίρια την ουσία της δημοκρατικής οργάνωσης της τοπικής αυτοδιοίκησης.

ΟΔΟΣ Πρόσωπα 2017

2 σχόλια:

  1. Αναγνώστης5/1/18

    Αγαπητή ΟΔΟΣ, μας έδωσαν μεγάλη χαρά κάποια από τα καστοριανά πρόσωπα που ψηφίστηκαν για το 2017, θετικά εννοείται. Δεν μιλώ για τα αναμενόμενα να ψηφιστούν πρόσωπα, αλλά για τον Φίλιππο Σαμανόπουλο-μποράβο σε αυτούς που τον θυμήθηκαν, καθώς δεν είναι από τα πρόσωπα της επικαιρότητας και, άρα, δεν φρεσκάρουν τη μνήμη μας,αλλά είπαμε κι ένα ανακουφιστικό "επιτέλους!" για τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού-να κι ένας πολιτικός με θετικό πρόσημο στην Καστοριά που οι άρχοντές της συνήθως μας προβληματίζουν. Και του χρόνου ακόμα καλύτερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο κ. Σαμανόπουλος αληθινή αποκάλυψη. Σιωπηλη -αθορυβη εργασία. Το μεράκι, η φαντασία, η μνημη σε αγαστή συνέργεια. Δισωστικό της μνημης της πόλης και των ανθρώπων της που διάβηκαν έργο...

    [Δημιουργός σε συνοδοιπορία με αυτόν εδώ:
    https://www.youtube.com/watch?v=n8_Wuhj6Oks ]

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ