27.2.18

Συνεδρίαση Δ.Σ. ΚαστοριάςΜεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Καστοριάς στις 20 Φεβρουαρίου 2018 ήταν:

-Έγκριση επιχορήγησης του Αθλητικού Ομίλου Αντισφαίρισης Καστοριάς για κάλυψη εξόδων διοργάνωσης επετειακής εκδήλωσης.

-Κατανομή πιστώσεων στις σχολικές επιτροπές του δήμου Καστοριάς από τους ΚΑΠ 2018, για την κάλυψη λειτουργικών δαπανών των σχολικών κτιρίων και αποζημίωση σχολικών τροχονόμων.

-Τροποποίηση – συμπλήρωση απόφασης Δ.Σ. με θέμα: «Συγκρότηση επιτροπών παρακολούθησης και παραλαβής προμηθειών και υπηρεσιών του Ν.4412/2016, οργανικών μονάδων δήμου Καστοριάς», ως προς το σκέλος που αφορά στις προμήθειες λοιπών οργανικών μονάδων για το έτος 2018.

-Έγκριση ισολογισμού του Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης, Παιδείας & Αθλητισμού και της αντίστοιχης έκθεσης του ορκωτού λογιστή για τη διαχειριστική περίοδο 2015.

-Έγκριση δαπανών εθνικών – τοπικών εορτών – δημοσίων σχέσεων.

-Λήψη απόφασης για την εκμίσθωση του υπ’ αριθ. 260 αγροτεμαχίου του αναδασμού Σταυροποτάμου Αγίων Αναργύρων.

-Λήψη απόφασης για τον καθορισμό των όρων της απευθείας συμφωνίας για την εκμίσθωση τμήματος δημοτικής έκτασης στην Τ.Κ. Οξυάς για εγκατάσταση και λειτουργία σταθμού βάσης κινητής τηλεφωνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ