3.11.18

Συνεδρίαση του Ελληνοκινεζικού Επιμελητηρίου

Στην Καστοριά πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση Δ.Σ. του Ελληνοκινεζικού Επιμελητηρίου, μετά από πρόσκληση του προέδρου του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς Ιωάννη Κορεντσίδη, ο οποίος είναι μέλος του διοίκησης του οργάνου.
Στη συνεδρίαση τέθηκαν ζητήματα επιχειρηματικού ενδιαφέροντος, με αναφορά στις εμπορικές σχέσεις Ελλάδας – Κίνας, ενώ και οι γουνοποιοί είχαν την ευκαιρία να θέσουν τα ζητήματα που τους απασχολούν για την ανατολική αγορά, έχοντας προσκληθεί από τον Σύνδεσμο Γουνοποιών Καστοριάς.
Εκτός από τα μέλη του Δ.Σ., στη συνεδρίαση συμμετείχαν ο γενικός γραμματέας του συνδέσμου, Νίκος Κατσάνος, η γουνοποιός, Μαρία Παπαδοπούλου και ο βουλευτής Ν.Δ. Ν. Κοζάνης, Γιώργος Κασαπίδης. Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά που πραγματοποιείται συνεδρίαση διοικητικού συμβουλίου εκτός Αττικής στα 30 χρόνια λειτουργίας του Ελληνοκινεζικού Επιμελητηρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ