13.11.18

Εκδήλωση για την επέτειο της απελευθέρωσης της πόλης της ΚαστοριάςΣτην καθιερωμένη εκδήλωση για την επέτειο της απελευθέρωσης της πόλης της Καστοριάς, στο αμφιθέατρο του ΤΕΙ Καστοριάς, ο δήμαρχος κ. Ανέστης Αγγελής τίμησε:

• τον πρώην δήμαρχο Καστοριάς κ. Ανδρέα Οικονομίδη «για την ευγενή παρουσία του στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και κοινωνία της Καστοριάς»

• τον ανθυπολοχαγό Άγγελο Μητρετώδη «για το εθνικό φρόνημα και την αξιοπρέπεια που επέδειξε κατά την κράτησή του στις τούρκικες φυλακές της Ανδριανούπολης»

• την κ. Μαρούλα Γκαμπέση «για την ανιδιοτελή προσφορά της στην ανάδειξη της πολιτιστικής παράδοσης της Καστοριάς», και τον

• τον κ. Αργύριο Παύλου «για τη διαχρονική συμβολή του στην προβολή της Καστοριάς»
Στην εκδήλωση συμμετείχαν η χορωδία του μουσικού γυμνασίου Καστοριάς, η χορωδία του πολιτιστικού συλλόγου "Αθ. Χριστόπουλος" υπό τη διεύθυνση του Παύλου Φωτιάδη και το μουσικό συγκρότημα Plaza ensemble με μουσικές και τραγούδια από τον κινηματογράφο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ