8.1.19

Λόγος & Αντίλογος




Αγαπητή ΟΔΟΣ,

Τις τελευταίες ημέρες συνέβη να είμαι συνοδός προσφιλούς μου προσώπου που έπρεπε να νοσηλευθεί στο Νοσοκομείο Καστοριάς. Όπως ξέρουν ή καταλαβαίνουν όλοι, οι ώρες περνούν πολύ αργά σε τέτοιους χώρους, οπότε η ανάγκη για «διάλειμμα» είναι μεγαλύτερη. Προορισμός του διαλείμματος είναι κατά κανόνα το κυλικείο του Νοσοκομείου, που όμως κανονικά «φαρμακείο» έπρεπε να λέγεται κι όχι κυλικείο, αφού οι τιμές των ειδών που πουλάει είναι στα ύψη!
Αν επρόκειτο για υπηρεσία του Νοσοκομείου, θα το ρίχναμε το χαρτάκι μας μες στο κουτί παραπόνων που υπάρχει ή θα’πρεπε να υπάρχει σε κάθε νοσοκομείο. Επειδή όμως το κυλικείο υποθέτω ότι δεν υπόκειται στην αρμοδιότητα του διοικητού του, αλλά μάλλον ελέγχεται από το Τμήμα Εμπορίου, γίνεσαι εσύ, αγαπητή ΟΔΟΣ, το κυτίο παραπόνων μου και σου ζητώ να ρωτήσεις ποιος είναι ο αρμόδιος να ελέγχει τις τιμές του κυλικείου σ’ αυτόν τον ιδιαιτέρως ευαίσθητο χώρο και να παρέμβεις ώστε να διορθωθεί η κατάσταση.
Δεν είναι δυνατόν να μπαίνουμε οι Καστοριανοί στο νοσοκομείο και να έχουμε, εκτός από τη στεναχώρια για τον άρρωστό μας, και το πρόβλημα να τα βγάλουμε πέρα και με τα διογκωμένα έξοδά μας. Τι άλλο να αντέξει αυτή η πόλη πια;;;

Καστοριανός πολίτης


Δημοσιεύθηκε στην ΟΔΟ στις 27 Σεπτεμβρίου 2018, αρ. φύλλου 953

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ