22.10.19

Είπαν:

«Δεν θεωρώ απαραίτητη την απασχόληση ενός ατόμου του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΚ στην δημοτική επιχείρηση,  όταν μόλις χτες αποφασίστηκε η μη ανανέωση συμβάσεων εργασίας για 8 εργαζόμενους δομών των παιδικών σταθμών.
Όταν την ίδια στιγμή στο Δήμο Καστοριάς, γίνονται μειώσεις προσωπικού που τις επιχορηγεί το ΕΣΠΑ είναι αδικαιολόγητο και προκλητικό να γίνονται ταυτόχρονα νέες συμβάσεις εις βάρος του ταμείου του Δήμου Καστοριάς».
Βαλεντίνα Παπαδοπούλου
δημοτική σύμβουλος δήμου Καστοριάς - μέλος του ΔΣ της ΔΕΥΑΚ

Σημειώνεται ότι η  ΔΕΥΑΚ, στις 15 Οκτωβρίου 2019,  απεφάσισε την πρόσληψη νέου υπαλλήλου με πλήρη απασχόληση στην καταχρεωμένη  δημοτική επιχείρηση, με τις ακόλουθες αρμοδιότητες: α) Επίβλεψη και διαχείριση ιστοσελίδας της ΔΕΥΑΚ β) τηλεφωνική ανταπόκριση σε αναγγελίες βλαβών, γ)  ενημέρωση-προβολή του έργου της ΔΕΥΑΚ στους καταναλωτές.

2 σχόλια:

  1. Periklis Kiorperidis [fb]23/10/19

    [...]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Tο σχόλιό σας διαγράφηκε λόγω συκοφαντικών αναφορών. Αν επιθυμείτε μπορείτε να το επαναδιατυπώσετε έτσι ώστε να παραμείνει στην σελίδα της ΟΔΟΥ.

      Διαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ