2.4.17

Εξιχνιάστηκε κλοπή

Από αστυνομικούς του αστυνομικού τμήματος Άργους Ορεστικού Καστοριάς εξιχνιάστηκε κλοπή που διαπράχθηκε σε περιοχή της Καστοριάς τον περασμένο Δεκέμβριο.
Συγκεκριμένα, μετά από ενδελεχή έρευνα και κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 48χρονου ημεδαπού, ο οποίος προσποιούμενος υπάλληλο της Δ.Ε.Η. μετέβη στην οικία 85χρονης ημεδαπής σε περιοχή της Καστοριάς, από την οποία και αφαίρεσε το χρηματικό πόσο των 3.500€. Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στην κ. εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

Συλλήψεις

-Την Τρίτη 28-03-2017 το βράδυ στην Καστοριά, αστυνομικοί της ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών Καστοριάς και της ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος του τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας Καστοριάς, συνέλαβαν 48χρονο ημεδαπό διότι σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε βρέθηκαν στην κατοχή του  2,1 γραμμάρια ηρωίνης, τα οποία και κατασχέθηκαν. Προανάκριση ενεργεί το τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Καστοριάς, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

-Σε ορεινή περιοχή του Πολυανέμου Καστοριάς χθες Τετάρτη 29-03-2017 το πρωί, αστυνομικοί του τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας Καστοριάς  συνέλαβαν 3 αλλοδαπούς, υπηκόους Αλβανίας, ηλικίας 27, 36 και 52 χρονών, για παράνομη υλοτομία. Οι ανωτέρω που είχαν εισέλθει παράνομα στη χώρα, είχαν προβεί στην κοπή ξυλείας περίπου ενός κυβικού μέτρου, ενώ στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρία τσεκούρια και τρία άλογα. Οι συλληφθέντες με τις σχηματισθείσες σε βάρος τους δικογραφίες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους κατά τόπους εισαγγελείς Πλημμελειοδικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ