14.4.17

Τα κτήρια του Βουνού παραχωρούνται προς χρήση στον σύλλογο Φίλοι Περιβάλλοντος Καστοριάς




Τα τρία ακίνητα του Βουνού της Καστοριάς με απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Περιβάλλοντος & Ενέργειας κ. Σωκράτη Φάμελου, αποδίδονται κατά χρήση στον Σύλλογο Φίλοι Περιβάλλοντος Καστοριάς. Προχθές Μεγάλη Τετάρτη 12 Απριλίου του 2017 υπεγράφησαν τα πρωτόκολλα παράδοσης -παραλαβής των τριών κτηρίων του Βουνού, μεταξύ της δ/νσης Δασών Καστοριάς και του συλλόγου Φίλοι του Περιβάλλοντος Καστοριάς.

Πρόκειται για το κτήριο στον προφήτη Ηλία, το κτήριο με τα γραφεία του συλλόγου και το αναψυκτήριο στον Άη Θανάση. Την ανακοίνωση της παραχώρησης, που εκκρεμούσε από το 2011 έκανε σε συνέντευξη τύπου χθες Μεγάλη Πέμπτη 13 Απριλίου, η βουλευτής κ. Ολυμπία Τελιγιορίδου, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι «ο σύλλογος πλέον μπορεί να αξιοποιήσει τα κτήρια που παραχωρούνται με ένα συμβολικό αντίτιμο. Το γεγονός δε θα μπορούσε να ευοδωθεί εάν δεν υπήρχε η επιμονή από το διοικητικό συμβούλιο για την υλοποίηση της απόφασης, καθώς επίσης και η αγαστή συνεργασία με την αποκεντρωμένη Διοίκηση».

Επιλογή σχετικών αναρτήσεων:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ