10.7.17

Αστυνομικό δελτίο

Συνελήφθησαν για διακίνηση 304,61 κιλών κάνναβης 

Συνελήφθησαν στις 14-06-2017 δύο υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 24 και 33 χρόνων, για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών. Συγκεκριμένα, κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, αστυνομικοί του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς, εντόπισαν σε περιοχή της Καστοριάς να κινούνται από κοινού κατά τρόπο ύποπτο 2 οχήματα.
Μετά από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση των προαναφερόμενων αστυνομικών, τα δυο οχήματα σταθμεύθηκαν σε περιοχή της Κοζάνης. Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο ΙΧΦ αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 33χρονος, βρέθηκαν 10 σάκοι που περιείχαν 20 αυτοσχέδιες συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 304,61 κιλών ενώ το ΙΧΕ αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 24χρονος, λειτουργούσε ως συντονιστής και προπομπός του ΙΧΦ και ενημέρωνε τον 33χρονο για το ενδεχόμενο επικείμενων αστυνομικών ελέγχων, συντονίζοντας και διευκολύνοντας με τον τρόπο αυτό τη μεταφορά των ναρκωτικών.

Συλλήψεις για κλοπή 

-Προχθές Τρίτη 04-07-2017 το πρωί σε περιοχή της Καστοριάς, αστυνομικοί του τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας Καστοριάς, συνέλαβαν δύο υπηκόους Αλβανίας, ηλικίας 19 και 21 χρόνων, μη νόμιμους μετανάστες, για κλοπή. Συγκεκριμένα, οι ανωτέρω κατελήφθησαν από τους αστυνομικούς σε περιοχή της Καστοριάς να επιβαίνουν σε δύο ποδήλατα, τα οποία είχαν αφαιρέσει προηγουμένως από αύλειο χώρο οικίας σε περιοχή της Καστοριάς, ιδιοκτησίας 43χρονου ημεδαπού.

-Στις 29-06-2017 στην Καστοριά, αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς συνέλαβαν 30χρονο υπήκοο Αλβανίας για κλοπή. Συγκεκριμένα, ο 30χρονος σε περιοχή της Καστοριάς, αφαίρεσε 1 τσαντάκι 51χρονου ημεδαπού, το οποίο περιείχε 1 πορτοφόλι και άλλα προσωπικά έγγραφα. Αναζητηθείς από τους αστυνομικούς ο 30χρονος εντοπίστηκε άμεσα και συνελήφθη.

Σύλληψη για κατοχή αδασμολόγητου καπνού 

Συνελήφθη στις 2-07-2017 το μεσημέρι σε περιοχή της Καστοριάς, 30χρονος υπήκοος Αλβανίας για κατοχή αδασμολόγητου καπνού. Συγκεκριμένα, μετά από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στον 30χρονο βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε 1 συσκευασία η οποία περιείχε ποσότητα αδασμολόγητου καπνού, βάρους 930 γραμμαρίων.  Επίσης, σε βάρος του εκκρεμούσαν 2 αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης με τις οποίες καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 6 μηνών και χρηματική  ποινή 3.000 ευρώ για παραβάσεις της νομοθεσίας περί Αλλοδαπών. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ