14.10.23

Στυλ II


ΟΔΟΣ εφημερίδα της Καστοριάς

[...] Οι πραγματικοί και αδιαφιλονίκητοι θριαμβευτές οι κ.κ. Π. Κεπαπτσόγλου (63,40%) και Χρ. Γκοσλιόπουλος (75,35%) απέφυγαν να θριαμβολογήσουν και προτίμησαν μάλλον να δηλώσουν ότι έχουν αντίληψη των ευθυνών τους από την επανεκλογή τους· ο κ. Ιωάννης Κορεντσίδης, περιορίστηκε να αποφανθεί ότι ταυτόχρονα είναι «χαρούμενος», είναι «ενθουσιασμένος», είναι «συγκινημένος», είναι «υπερήφανος» για όλους «εσάς» απευθυνόμενος στο περιορισμένο πλήθος που συγκεντρώθηκε στην πλατεία Ομόνοιας έξω από το εκλογικό του κέντρο.


Στυλ διοίκησης ΙΙ

ΟΔΟΣ 12.10.2023 | 1194


3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος14/10/23

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος15/10/23

    Ο Κεπαπτσόγλου και ο Γκοσλιόπουλος δεν έχουν την ανάγκη ούτε γκόμενες να δείχνουν, ούτε επίδειξη πλούτου να κάνουν, ούτε για μετάλλια να επαίρονται. Ανάλογα φέρθηκαν οι άνθρωποι και μετά την εκλογή τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος15/10/23

    Η πόλη της Καστοριάς μίλησε με την ψήφο της. Κορεντσίδης για αλλά 5 χρόνια. Εμφανίστηκε και ο αδερφός στους πανηγυρισμούς, οι χορηγοί, χάρηκε και Αντωνάκης με την παρουσιάστρια. Συνταχθείτε αλλιώς την βάψατε, είναι χοντρά τα συμφέροντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ