18.10.23

Χειμερινή ισημερία


Εφημερίδα της Καστοριάς


[...] Μόνο μυστικό δεν μοιάζει η υπόθεση πως με τον συνδυασμό του κ. Κορεντσίδη υπάρχει τόσο στενή σχέση με την βουλευτή κ. Αντωνίου όσο αυτήν που έχουν τα συγκοινωνούντα δοχεία. Μέχρι και ειδικός συνεργάτης –στενός συγγενής του νυν δημάρχου από το πολιτικό της γραφείο παραχωρήθηκε στον νυν δήμαρχο και εκ νέου υποψήφιο κ. Κορεντσίδη, ο οποίος και επανέκαμψε στην κ. Αντωνίου όταν έγινε γνωστή η υποψηφιότητά της στις εθνικές εκλογές του περασμένου Μαΐου. Πιάνοντας εκ νέου δουλειά στο πλευρό της νυν βουλευτή. Και πάει λέγοντας.

Ι. ΣΚΟΡΔΑ: Αγαπητή ΟΔΟΣ

Χειμερινή ισημερία

ΟΔΟΣ 28.9.2023 | 1192


5 σχόλια:

  1. Ανώνυμος14/10/23

    Αν έβαζε ο Σαββόπουλος για Δήμαρχος να τους έβλεπα πού θα έτρεχαν όλοι τους. Τους εκθέτει στο κόμμα τώρα και Αντωνίου και τοπική ΝΟΔΕ και όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος22/10/23

    Να μας πει ο κύριος Σαββόπουλος, η κυρία Αντώνιου, ο κύριος Βελλίδης και η γραμματέας... γιατί στήριξαν με νύχια και με δόντια τον Κορεντσίδη;
    Θα βοηθούσε πολύ στην κατανόηση του πού βρισκόμαστε στην Καστοριά και σε ποια κατάντια οδήγησε και οδηγεί η ΝΔ αυτόν τον δύσμοιρο τόπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος24/10/23

    Απλό, γιατί όλοι είναι κομματοσκυλα της ΝΔ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος29/10/23

    Η εκλογή της κ. Αντωνίου και του κ. Κορεντσίδη είναι επιλογή των ψηφοφόρων. Εκτός αν έγινε νοθεία, κάτι που εγώ δεν μπορώ να γνωρίζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ