14.6.17

ΟΔΟΣ: Ο νεωτεριστικός λόγος και η προοδευτική σκέψη του κ. Ζ. Παύλου


ΟΔΟΣ 8.12.2016 | 863


ΣΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ (και πάλι) συνέντευξή του, σε αποκλειστικό δελτίο ειδήσεων, που από άποψη χρονική (διήρκεσε 1,5 ώρα), θύμιζε ένα μάλλον κουραστικό σοβιετικού τύπου αποχαιρετισμό, προσωρινό προφανώς.

ΚΑΘΩΣ ΤΙΠΟΤΕ σαφές δεν βγήκε απ’ αυτή την συνέντευξη, ο παραιτηθείς πρόεδρος της ΔΕΥΑ Καστοριάς, επί 2 χρόνια κάτοχος μιας αμειβόμενης θέσης σε ένδειξη αναγνώρισης και αβρότητας εκ μέρους του δημοτικού συνδυασμού του δημάρχου κ. Αν. Αγγελή, «εξηγούσε» με πολιτικά βαρυσήμαντο ύφος τους λόγους των διαφωνιών του.

ΟΠΟΙΟΣ κατάλαβε, μπράβο.

ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ, αν έτσι νόμιζε. Είναι φυσικό σε ένα βαθμό να προσπαθεί να δώσει εξηγήσεις ο δημοτικός σύμβουλος κ. Ζ. Παύλου, αφού έως τώρα παρεμπιπτόντως δεν στέριωσε με κανένα συνδυασμό.

ΣΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ δημοτικό συμβούλιο Καστοριάς δεν άργησε να διαφωνήσει με τον Κ. Λιάντση και να ανεξαρτητοποιηθεί. Και να που τώρα, αν και πρόεδρος της ΔΕΥΑ Καστοριάς, με σχετική ανεξαρτησία και άφθονη αναγνωρισιμότητα, και πάλι συγκρούεται με τον κ. Αν. Αγγελή.

ΩΣΤΕ ΕΥΛΟΓΑ να δημιουργείται η απορία για το ποιος και τι τελικά ευθύνεται γι αυτή την τάση του. Ίσως τελικά να είναι καλύτερος ως ελεύθερος σκοπευτής. Βεβαίως η δημοκρατική εκλογή (σταυροδότηση) παρέχει απόλυτη νομιμοποίηση.

ΕΤΣΙ, αφού ο ίδιος δεν προβληματίστηκε τι χρειάζονταν 90 λεπτά της ώρας διατιμημένου τηλεοπτικού χρόνου για να αναπτύξει το μανιφέστο της ρήξης του, δεν υπάρχει θέμα.

ΘΕΜΑ ΟΜΩΣ υπάρχει από τις απαντήσεις του, σε σχετικές ερωτήσεις φυσικά, αφού υποστήριξε ότι δύο εφημερίδες της Καστοριάς, τις οποίες δεν κατονόμασε, έχουν αναδειχθεί σε βήμα προβολής των απόψεων του δημάρχου Καστοριάς.

ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ  και ευεργέτη του συνδυασμού του, που για δυο χρόνια, χάρη στους συνδρομητές της ΔΕΥΑ Καστοριάς, αποζημίωναν τον ίδιο, και άλλους φυσικά (που συμπτωματικά τον υποστηρίζουν), για τις υψηλές και πανάκριβες υπηρεσίες τους.

ΟΥΤΕ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΕΣ και golden boys να ήταν όλοι αυτοί. Όπως και οι προηγούμενοι, και κάθε άλλος.

ΕΠΕΙΔΗ Η ΟΔΟΣ έχει περιέργειες, έψαξε να δει ποιες (μπορεί να) είναι αυτές οι εφημερίδες που υπαινικτικά σκιαγραφεί ο ειλικρινής και ευθυτόμος λόγος (μονόλογος) του κ. Ζ. Παύλου. Και από την έρευνά της, προέκυψε ότι καθώς η ΟΔΟΣ του ασκεί κριτική, ίσως να εννοούσε ως την μια εκ των δύο.

ΕΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ο νεωτεριστικός λόγος και η προοδευτική σκέψη του κ. Ζ. Παύλου. Να χαρακτηρίζει υπηρέτη του έως προχθές δικού του ευεργέτη και ήδη αντιπάλου του, όποιον του ασκεί κριτική για την εμμονή του να κρατά αμειβόμενη θέση, ενώ διαφωνεί με την πλειοψηφία στην οποία ανήκει.

‘Η ΟΠΟΙΟΝ δεν του παρέχει στήλες, αντίστοιχες της 1,5 ώρας, για να παρουσιάζει τις βαρετές απόψεις ότι κάποιος, που ο ίδιος δεν κατονομάζει ευθέως και ούτε αιτιολογεί, επηρεάζει τον δήμαρχο.

ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ότι το γαρ πολύ της δόξας ορέγεται μεγαλεία.



Δημοσιεύθηκε στην ΟΔΟ στις 8 Δεκεμβρίου 2016, αρ. φύλλου 863


Επιλογή σχετικών αναρτήσεων:

1 σχόλιο:

  1. ΕΝ-ΤΙΜΗ19/6/17

    Από όσο ξέρω, ο κύριος Παύλου είναι εδώ και6 μήνες στην Αυστραλία! Και παραμένει ΑΚΟΜΗ Δημοτικός Σύμβουλος Καστοριάς.
    Καινούρια πολιτικά ήθη και έθιμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ