18.7.17

Λόγος & Αντίλογος



Κύριε Αγγελή,

Nα αποδοθούν ευθύνες στους συλλόγους και τους ιδιώτες για την παράνομη αφισοκόλληση, καθώς και στους αρμόδιους αντιδημάρχους (κυρία Αντωνίου και κύριο Παπαδημητρίου) για την άσχημη εικόνα που παρουσιάζει η πόλη λόγω της εκτεταμένης παράνομης πολιτιστικής αφισοκόλλησης.
Ο νόμος 2147 απαγορεύει την αφισοκόλληση και ο νόμος 998 (άρθρο 71) απαγορεύει την τοποθέτηση διαφημιστικών πινακίδων.
Δεν είναι εικόνα αυτή για μία πόλη που θέλει να λέγεται τουριστική. Εφόσον οι αρμόδιοι αντιδήμαρχοι δεν μπορούν να ανταποκριθούν στα καθήκοντά τους, παρακαλώ να τους αντικαταστήσετε.

Ευάγγελος Δελμούζος 
κάτοικος Καστοριάς 

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος18/7/17

    Σας μεταφέρω κάποιες ενδιαφέρουσες επίκαιρες θέσεις του δικού μας κ. Παναγιώτη Κωστούλα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, ευχαριστώ:

    Σταύρος Κοντονής: Ο άνθρωπος που θεώρησε το φυσιολογικότερο πράγμα του κόσμου να συνομιλεί εν κρυπτώ ο υπουργός Αμυνας με ισοβίτη ναρκέμπορο και το πιο παράλογο πράγμα του κόσμου να αποφασίσει η δικαιοσύνη να μη βγάλει από τη φυλακή μια καταδικασμένη για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση.

    Και τι είναι επιτέλους αυτή η κ. Ηριάνα ώστε να ασχολείται μαζί της ο υπουργός δικαιοσύνης;
    Γιατί η υπόθεση της Ηριάνας είναι μεγαλύτερης σημασίας από την υπόθεση της Κούλας της λουλουδούς από το Λιανοκλάδι που μπορεί να μπήκε άδικα φυλακή για να ναρκωτικά;
    Γιατί; Μα γιατί η Κούλα η λουλουδού δεν έχει γράψει παράσημα στον αγώνα και στο κίνημα σύντροφοι. Δεν έχει ορδές συμπαθούντων και κατ επάγγελμα ευαισθητούληδων να χαλάνε τον κόσμο για πάρτη της. Δεν έχει υπουργό να την υπερασπίζεται δημόσια. Ποιος [......] για αυτήνε;
    Ατύχησε να ζει σε μια χώρα που υποφέρει ανίατα από τη [......] ασθένεια που λέγεται ιδεολογική ηγεμονία της αριστερίλας.

    Το κυβερνών κόμμα με ανακοίνωσή του αναφέρει:
    "Οι Ηριάννες θα μείνουν στη φυλακή, την ίδια ώρα που θα βγαίνουν οι Μιχαλολιάκοι".
    Το ότι οι "Μιχαλολιάκοι'' βγήκαν από τη φυλακή διότι παρήλθε το 18μηνο ανώτατο όριο της προφυλάκισης, ενώ οι ''Ηριάννές'' έχουν ήδη καταδικαστεί πρωτόδικα συνιστά προφανώς μια ασήμαντη λεπτομέρεια άνευ ουσίας.
    Επίσης το ότι ούτε στη Ζιμπάμπουε ένα κυβερνών κόμμα δεν θα μπορούσε να βγάλει μια ανακοίνωση τέτοιας κτηνώδους περιφρόνησης του κράτους δικαίου και του κώδικα ποινικής δικονομίας επίσης συνιστά μια ασήμαντη λεπτομέρεια άνευ ουσίας.
    Ο Θεός να μας φυλάει με αυτούς που μπλέξαμε.

    Αν έχει απομείνει ελάχιστη θεσμική αξιοπρέπεια σε αυτή τη χώρα αύριο σύσσωμη η αντιπολιτευση θα πρέπει να καταθέσει πρόταση μομφής κατά Κοντονή.
    Δηλώσεις του τύπου ''η υπόθεση θα εξεταστεί σύντομα από δικαστήριο με άλλη σύνθεση'' υπερβαίνουν κάθε όριο θεσμικής ανοχής.

    https://www.facebook.com/panagiotis.kostoulas?fref=ts

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ