14/3/18

Δ.Σαββόπουλος: "Εκπλήσσομαι"Διαβάζοντας την απάντηση της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας σχετικά με την δαπάνη 10.000 ευρώ για συντήρηση, ανταλλακτικά και επισκευή του υπηρεσιακού αυτοκινήτου του περιφερειάρχη, όπως ήρθε, αρχικά η εισήγηση στην σημερινή συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, πραγματικά, εκπλήσσομαι.

Το εκ παραδρομής λάθος της υπηρεσίας, που εξαφάνισε το δεύτερο αυτοκίνητο (το οποίο, όπως αναφέρεται, έχει παραχωρηθεί από τον περιφερειάρχη στην Δ/νση Τεχνικών Έργων) δεν απαλλάσσει τον αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών από τις ευθύνες του, ο οποίος αρκέστηκε να ακούει τις εξηγήσεις του αναπληρωτή προϊσταμένου της διεύθυνσης Οικονομικού της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

Ο τελευταίος μιλούσε ξεκάθαρα για ένα αυτοκίνητο αναφερόμενος σε δαπάνες προηγούμενων ετών (2015, 2016 & 2017).

Λυπάμαι πραγματικά για μία ακόμη φορά για την ελλιπή ενημέρωση και για τον ερασιτεχνισμό που επέδειξαν οι εμπλεκόμενοι, εκθέτοντας το σύνολο του συγκεκριμένου οργάνου, παρά το γεγονός ότι εμείς ως παράταξη καταψηφίσαμε την εν λόγω δαπάνη.

Δημήτριος Σαββόπουλος
Περιφερειακός Σύμβουλος Καστοριάς


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ. Υπενθυμίζεται ότι η εφημερίδα δεν δημοσιεύει σχόλια που έχουν προσβλητικό χαρακτήρα.